Лого https://uaserial.net

Зірка «Володаря перснів» Орландо Блум обговорив повернення до ролі Леголаса в серіалі Amazon

0
905

Чи повернеться Орландо Блум в ролі Леголаса для серіалу «Володар перснів» Amazon

Орландо Блум, відомий як Леголас з трилогії Пітера Джексона «Володар перснів» і «Хоббіта», а також по безлічі інших ролей, розповів, що він думає з приводу зйомок в майбутньому серіалі-приквелі!

Актора запитали, чи повернеться він в серіал, і він скромно заявив, що це малоймовірно:

Не знаю, як би я вписався в цей світ ... Якщо ви маєте на увазі Леголаса, у них повинен бути 19-річна дитина, готовий його зіграти.

Блум вже повертався до прославила його ролі ельфа Леголаса в трилогії «Хоббіт» через 11 років після перших зйомок. Звичайно, тепер він виглядає набагато старше, тому багато фанатів раді, що його не розглядають в якості Леголаса ще до подій «Братства кільця». Швидше за все, на роль юного Леголаса знайдуть ще більш молодого актора, ніж сам Блум був у 2001 році. Але фанати були б раді побачити його знову в якості камео, якщо, звичайно, творці підуть на це.

Однак, якщо ви вважаєте, що голлівудська зірка не хоче зніматися в серіалі через незвичний формату, то це не так, адже зовсім скоро виходить 1 сезон «Карнівал Роу», де Блум виконав одну з головних ролей разом з Карою Делевінь. Цікаво, що серіал також виходить на Amazon Prime і вже продовжений на 2 сезон ще до прем'єри, так що Блум затримається на малих екранах ще як мінімум на рік.

Новий «Володар кілець» обіцяє стати одним з найдорожчих серіалів в світі. Вже створена інтерактивна карта Середзем'я і оголошені шоураннер і режисери. Раніше йшлося про те, що сам нащадок письменника особисто допоможе в створенні, але поки невідомо, як саме. Зйомки пройдуть в Новій Зеландії, як і в фільмах Джексона. Нещодавно вийшов перший тизер з оголошеннями всієї знімальної і творчої команди шоу.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірка «Володаря перснів» Орландо Блум обговорив повернення до ролі Леголаса в серіалі Amazon