Лого https://uaserial.net

«Простір» 4 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
1 459

Коли відбудеться дата виходу 4 сезони серіалу «Простір»

Після порятунку від закриття і переїзду серіалу на Amazon «Простір» нарешті анонсував подробиці про нові серії. Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 4 сезоні, і поспішаємо поділитися інформацією з вами!

Про що буде 4 сезон

Екранізація однойменної літературної серії розповідає про занепад колонізації Сонячної системи в далекому майбутньому. Головні герої зазнають космічне корабля і змушені провести розслідування, щоб зрозуміти, що послужило причиною.

Шоураннер Нарен Шанкар пообіцяв, що трапиться ще одна «кровопролитна золота лихоманка». Причина проста: всі нинішні мешканці планет Сонячної системи твердо впевнені, що у них є надія лише на свої корисні ресурси і копалини.

В 4 сезоні буде 10 серій, що на 3 менше, ніж зазвичай. Це повинно привести до більш динамічному розвитку сюжету.

Дата виходу 4 сезони

Точна дата поки не названа, проте відомо, що прем'єра відбудеться в 2019 році. Зате Amazon оголосив, що попередні сезони будуть транслюватися на стрімінговом сервісі, починаючи з 8 лютого (3 сезон в США і всі сезони для передплатників Prime за кордоном). Це означає, що угода безумовно буде повністю завершена до того часу, і шляхи назад не буде (хоча раніше говорилося, що на це пішла всього лише тиждень).

Оновлене 29 липня

Стало відомо, що 4 сезон вийде 13 грудня, а також серіал вже продовжений на 5 сезон! Ви можете подивитися трейлер з Комік Кона в Сан-Дієго в найбільшою добіркою тут.

А ви чекаєте нових епізодів серіалу «Простору»? Напишіть про свої очікування в коментарях нижче!

Оновлене 6 жовтня

Довгоочікуваний трейлер до 4 сезону тепер доступний!

Оновлено 18 листопада

Новий трейлер 4 сезони представляє нам нову планету!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Простір» 4 сезон: дата виходу і перші подробиці