Лого https://uaserial.net

Про що насправді 9 сезон «Американської історії жахів: 1984»? Теорія, яка змінює все!

0
740

Головна теорія, що пояснює істинне значення тізера і промо до 9 сезону серіалу «Американської історії жахів: 1984»

Після появи перших промо-відео до «Американської історії жахів: 1984» у фанатів з'явилася теорія, яка повністю змінює сприйняття майбутнього 9 сезону! Ми поспішаємо поділитися нею з вами до прем'єри, адже ймовірність, що він виявиться правдивою, вельми висока.

У чому секрет «1984»?

Чому саме 1984 рік? Коли творці анонсували назву 9 сезону, шанувальники вивчали безліч різних версій. Хтось вважав, що сюжет буде пов'язаний з Холодною війною між США і СРСР, а деякі і зовсім припускали, що назва зовсім не те, чим здається, і це не рік, в який будуть розгортатися події, а щось інше.

Частково з останньою думкою пов'язана нова теорія, що отримала велику підтримку в Мережі. Шоураннер вже нелегко дивувати публіку, адже за весь час існування шоу вийшло 8 абсолютно різних жахливих історій. Здавалося, вони заглянули в усі відомі людські страхи: будинки з привидами, відьми і психлікарні, божевільні клоуни, Апокаліпсис, вампіри і забирають постояльців готелі. Як щодо божевілля в індустрії розваг, досить актуальної теми для 21 століття?

Фанати вважають, що події 9 сезону будуть розвиватися в майбутньому, а сюжет зосередиться навколо тематичного табору в стилі 1984 года, відтворює клішірованний для фільмів жахів ситуацію з дурним маніяком і компанією його жертв-підлітків.

Подивіться на тизер під назвою «Актори», що представляє персонажів. Він більше нагадує заставку якогось реаліті-шоу, ніж реальні кадри. Складно уявити, навіщо за сюжетом героям слешер знімати таке відео, і нічого подібного не виходило перед попередніми сезонами.

Що таке табір Редвуд?

Якщо це припущення вірне, то табір є або реаліті-шоу на зразок «Будинку 2», або тематичним парком розваг для клієнтів, що захотіли побувати в минулому епосі.

Щодо вбивці теж є кілька версій того, що відбувається. Основна полягає в тому, що це реаліті-шоу демонструє реальні смерті, а його переможцем стане єдиний вижив з усіх учасників бійні. Інша говорить, що смерті відбуваються (або повинні відбуватися) понарошку, але щось йде не так, і люди починають помирати насправді.

Оцініть уявлення табору в присвяченому йому тізері. Він по-справжньому схожий на забавну рекламу:

Повторення історії жахів

Один з сезонів, «Американської історії жахів: Роанок», був знятий у форматі телешоу на основі реальних подій, які дуже поширені по обидві сторони океану. На жаль, не всі оцінили такий новаторський підхід. Цей сезон піддався найбільшої критики від глядачів, адже він буквально ламав четверту стіну, руйнуючи ефект присутності.

Чи може 9 сезон виявитися поверненням, роботою над помилками минулого? І так і ні. Якщо він виявиться саме таким, яким його уявляє ця теорія, то його зміст буде серйозно відрізнятися від похмурого події в Роаноке. Можливо, «1984» логічніше порівняти зі знайомою публіці концепцією «Голодних ігор» або «Миру дикого заходу», де лише для розваги глядачів відбувалися вбивства заради виживання.

Так чи інакше, поки рано радіти чи лякатися припущень, в залежності від того, чи сподобалася вам ця теорія чи ні. Серіал повернеться на екрани і покладе кінець теоріям, замінивши їх фактами, вже 19 вересня. Ми продовжимо тримати вас в курсі новин!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Про що насправді 9 сезон «Американської історії жахів: 1984»? Теорія, яка змінює все!