Лого https://uaserial.net

«Американська історія злочинів» 3 сезон дата виходу

0
1 406

Чим завершився 2 сезон і коли очікувати продовження серіалу FX «Американська історія злочинів»

Антологія каналу FX від творця «Американської історії жахів» Райана Мерфі оповідає про масштабні і значущих для Америки злочинах. Кожен сезон присвячений окремому вбивства або скандалу, з новими акторами і свіжим поглядом на те, що відбувається на екрані. Здебільшого такі злочини обростають легендами за лічені години, а злочинці залишаються незнайденими, тому Мерфі і сценаристи серіалу можуть показати глядачам свою точку зору. Правда, це не завжди йде на користь - наприклад, тільки що завершився 2 сезон «Американської історії злочинів» викликав обурення сімейства покійного модельєра Версаче, про вбивство якого і оповідає сюжет.

Про що буде 3 сезон

Тема майбутнього сезону - знаменитий ураган «Катріна», що бушував в 2005 році на південному узбережжі США і визнаний найбільш руйнівним в історії держави. Спочатку книгою, яку треба було взяти за першоджерело, повинен був стати «Великий потоп» Дугласа Брінклі, але в підсумку його замінили на роман власниці Пулітцерівської премії Шері Фінк «П'ять днів в" Меморіалі "».

Клініка «Меморіал» в Новому Орлеані, відрізана від усього світу і електроенергії на 5 днів урагану виявиться в центрі історії. Анна Поу (Сара Полсон) та інші лікарі знаходяться в безвихідному становищі. Їм доводиться вирішувати, кого з пацієнтів врятувати. Коли після евакуації клініки розслідування виявило в крові 23 загиблих пацієнтів морфій, який позбавив від страждань безнадійних хворих, Поу було пред'явлено звинувачення в навмисному вбивстві. Схоже, нас очікує відмінний психологічний трилер від майстрів своєї справи!

Хто з акторів повернеться в 3 сезон

Зірка «Американської історії жахів» Сара Полсон і Кьюба Гудінг-молодший, відомий по сезону «Роанок», очолять акторський склад 3 сезону. Спочатку в каст входили також Аннетт Бенінг, Денніс Куейд, Меттью Бродерік і Кортні Б. Венс, однак після зміни першоджерела стало очевидно, що акторський склад зазнає змін.

Коли вийде 3 сезон

Канал продовжив серіал на 3 сезон ще до виходу 2 сезону, так що турбуватися про долю продовження не варто.

Крім того, спочатку Мерфі хотів випустити 2 сезоном «Катрину», але після замінив порядок на існуючий. Достеменно невідомо, що послужило причиною такого рішення, проте насолодитися «Вбивством Версаче» ми можемо вже зараз.

Зйомки призначені на весну 2018 року. Орієнтовна дата виходу 3 сезону - 2019 рік. Можна припустити, що сезон вийде на початку року, так як прем'єра 2 сезону відбулася раніше терміну - в січні.

Оновлено 6 лютого

Третій сезон серіалу «Американська історія злочинів» знаходиться в підвішеному стані. Глава телеканалу FX Джон Ландграф заявив про те, що зараз для «Історії злочинів» розглядається близько чотирьох можливих сценаріїв, але жоден з них не включає в себе історію урагану Катріна, який повинен був стати основою сюжету 3 сезону, як заявлялося раніше. Від цієї ідеї довелося відмовитися, оскільки вона виявилася важко здійснюваною.

Оновлено 7 серпня

FX, нарешті, оголосили тему третього сезону «Американської історії злочинів». Стало відомо, що продовження антології, отримало підзаголовок «Імпічмент». Третій сезон розповість про сексуальний скандал навколо колишнього американського президента Білла Клінтона.

Головні ролі в «імпічмент» вже розподілили. Біні Фелдштейн ( «Чим ми зайняті в тіні») зіграє Моніку Левінські, Сара Полсон зіграє Лінду Тріпп - довірена особа Левінські, а Аннали Ешфорд - Полу Джонс, обвинувача у справі Клінтона.

Прем'єра відбудеться 28 вересня 2020 року, за кілька місяців до президентських виборів в США.

Оновлене 17 листопада

Третій сезон «Американської історії злочинів» знайшов свого Білла Клінтона. Роль колишнього президента США дісталася Клайва Оуена («Лікарня Никербокер»).

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Американська історія злочинів» 3 сезон дата виходу