Лого https://uaserial.net

Зйомки п'ятого сезону «Простору» почнуться в жовтні

0
679

В кінці липня потоковий сервіс Amazon продовжив серіал «Простір» на п'ятий сезон до прем'єри четвертого, яка відбудеться в грудні. А нині портал HN Entertainment дізнався відразу від декількох джерел, що зйомки п'ятого сезону стартують вже 15 жовтня в Торонто, будуть в самому розпалі, поки ми дивимося четвертий сезон, і завершуватися 19 лютого.

Продовження космічної фантастики розповість, як після створення Протомолекулой в нашій Сонячній системі кільцевих врат люди отримали доступ до тисяч планет земного типу, що призвело до справжньої гонці за землі між Землею, Марсом і Поясом. Екіпаж «Росінанта» прибуває з місією на одну з таких планет і грузне в конфлікті між земною гірничодобувної корпорацією і зневіреними астероідянамі, які прибули з Пояси. До того ж Протомолекула готує якусь нову каверзу.

У серіалі знімаються Стівен Стрейт, Домінік Тіппер, Кес Анвар, Томас Джейн, Шохре Агдашлу, Уес Четем, Френкі Адамс, Чад Л. Коулмен, Девід Стретейрн, Шон Дойл, Кара Гі, Берн Горман і інші. Виконавчими продюсерами, творцями, сценаристами залишаються шоуранннер Нарен Шанкар ( «Майже чоловік»), Марк Фергус і Хоук Остбі. За виробництвом прсматрівают Alcon Television Group і Amazon Studios.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зйомки п'ятого сезону «Простору» почнуться в жовтні