Лого https://uaserial.net

Нові потокові сервіси витрачають на оригінальний контент куди більше, ніж Netflix

0
584

Війна вимагає коштів, і бій потокових сервісів - зовсім не виняток. У гонитві за глядацькою увагою і новими передплатниками готуються до запуску і вже не перший рік функціонують цифрові платформи витрачають мільярди на створення оригінального контенту.

Довгий час Netflix очолював список стрімінгових сервісів, щорічно збільшуючи суму, з якої готовий розлучитися заради створення нових повнометражних і багатосерійних проектів. Але час вносить свої корективи і, за інформацією порталу THR, картина змінилася. Нині список головних марнотратників від індустрії очолюють потокові сервіси, які ще навіть не запущені в роботу, зате активно працюють над наповненням своєї відеотеки.

Перша шістка найщедріших сервісів цифрового відео виглядає так:

Disney - $ 24 млрд
NBCUniversal - $ 13 млрд
WarnerMedia - $ 11 млрд
Netflix - $ 10,5 млрд
Amazon - $ 8,6 млрд
Apple - $ 1 млрд

Далеко не секрет, що останнім часом Netflix намагається оптимізувати витрати і готовий витрачати значно більше на виробництво вже перевірених часом проектів, відчутно підвищуючи їх фінансування тільки після другого сезону. До того ж потоковий сервіс куди легше розлучається з не виправдали надій новачками. Чи допоможе йому це гідно конкурувати з рішуче націленими на конкісту глядацької аудиторії новачками, покаже час.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Нові потокові сервіси витрачають на оригінальний контент куди більше, ніж Netflix