Лого https://uaserial.net

«Корона» 3 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
742

Коли відбудеться дата виходу 3 сезону серіалу «Корона»

Наближається 3 сезон історичного серіалу «Корона», одного з найдорожчих і реалістичних, з точністю відтворює події 20 століття з життя королеви Великобританії Єлизавети II. Ми зібрали все, що на даний момент відомо про продовження, щоб поділитися з вами найактуальнішою і цікавою інформацією!

Хто виконає головні ролі

«Корона» пішла за незвичним шляху для серіалів, особливо настільки нетривалих (всього 3 сезону), тому що акторський склад планують замінити 2 рази, і перша зміна якраз відбудеться в новому сезоні. Це зроблено тому, що сюжет охоплює великі часові проміжки життя королеви Єлизавети, її чоловіка і родичів. Щоб запобігти можливій неприродний грим на молодих акторів Клер Фой, Метта Сміта та інших, шоураннер прийняли рішення підшукати більш вікових зірок на їх ролі.

Ними стали відомі Олівія Колман ( «Вбивство на пляжі», «Фаворитка») в ролі королеви і Тобіас Мензіс ( «Іноземка») в ролі принца Філіпа, а також Хелена Бонем-Картер ( «Суїні Тодд: демон-перукар з Фліт-стріт », серія фільмів« Гаррі Поттер ») в ролі принцеси Маргарет і багато інших.

Дата виходу 3 сезону

Стало відомо, що прем'єра відбудеться 17 листопада. Всі епізоди вийдуть одночасно, як зазвичай і відбувається на Netflix. Вже з'явився перший тизер 3 сезону, який представляє глядачам королеву:

Ми продовжимо тримати вас в курсі новин про новий сезон «Корони». Пропонуємо обговорити, яким він буде, і як зміна акторів вплине на якість серіалу, в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Корона» 3 сезон: дата виходу і перші подробиці