Лого https://uaserial.net

Юен Макгрегор скріпив договором своє повернення до ролі Обі-Вана Кенобі

0
661

Інсайдери стверджують, що актор підписав контракт про участь у сольному серіалі по всесвіту «Зоряних війн».

Слідом за весняними чутками від інсайдерів порталу StarWarsNewsNet два різних джерела повідомили сайту Cinelinx, що Юен Макгрегор і справді збирається повернутися до ролі Обі-Вана Кенобі. Більш того, як стверджують ці аноніми, актор навіть встиг підписати контракт, що закріплює його участь в багатосерійному проекті для потокового сервісу Disney+.

Ні для кого не секрет, що Юен Макгрегор, який зіграв знаменитого майстра-джедая в трилогії-приквелі, що не втомлюється повторювати, що буде щасливий знову зіграти цього культового персонажа. Спочатку, мова йшла про повнометражну постановці, але в планах Lucasfilm і без того вже як мінімум дві нові трилогії, а з сольниками поки не заладилося. Серіал цілком підходяща альтернатива.

Передбачається, що Макгрегор дуже вчасно підписав папери, так як на носі D23 Expo. Череда заходів в рамках масштабної виставки, присвяченої світу Disney, включає в себе і важливі оголошення про майбутні повнометражних і багатосерійних проектах компанії. Може статися, одним з таких офіційно оголошених проектів виявиться той самий сольник про життя і пригоди Обі-Вана Кенобі.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Юен Макгрегор скріпив договором своє повернення до ролі Обі-Вана Кенобі