Лого https://uaserial.net

«Криптон»: Серіал про дідуся Супермена закритий після 2 сезонів

0
754

Серіал «Криптон» з всесвіту DC не отримає 3 сезон

Супермен залишається сиротою, адже «Криптон» офіційно закритий на Syfy. Ми зібрали все, що відомо про скасування, щоб обговорити її з вами!

У чому причина закриття серіалу?

У той час як 2 сезон «Криптону» викликав захват як у фанатів, так і у критиків, його аудиторія сумарно склала всього лише 400 тисяч чоловік. Ці цифри не так вже критичні для Syfy, але вони значно відрізняються від 1,4 млн глядачів, кількості тих, хто подивився 1 сезон. Настільки різке падіння рейтингів для настільки дорогого у виробництві серіалу, як не важко здогадатися, просто неприпустимо.

Чи можливе спасіння серіалу?

В даний момент серіал доступний для перегляду на сервісі DC Universe після завершення трансляції на Syfy, так що певні права на шоу у DC є, і теоретично, сервіс міг би забрати «Криптон» собі і продовжити його. Але в реальності ніяких гарантій на це немає. До цього Syfy скасував такі серіали за коміксами, як «Хепі» і «Убивчий клас», і їх так і не захотіли воскресити конкуренти. «Вайнона Ерп» поки не закрита, але через фінансові проблем виробництво 4 сезони ще навіть не починалося.

Чи буде спін-офф про Лобо?

Після успіху серіалу з'явилися чутки про те, що Syfy готує спін-офф про головного лиходія, Лобо. Цьому багато в чому посприяв зіграв його актор Еммет Скенлен, відомий також по «Костянтину».

Однак планам зірки не судилося збутися. Звичайно, тепер, після закриття основного шоу, частина матеріалів для 3 сезону могла б дістатися «Лобо», але це дуже малоймовірно. Як повідомляють джерела, Syfy повністю відмовилися від невеликої всесвіту «Криптону».

І все ж, надія є. Багато що залежить від того, як проявлять себе фанати, зірки серіалу, а також що про нього думає DC. Ми продовжимо тримати вас в курсі новин про «Криптоні», особливо якщо щось зміниться!

А ви хотіли б побачити 3 сезон? Пропонуємо вам обговорити закриття і подальші перспективи в коментарях нижче.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Криптон»: Серіал про дідуся Супермена закритий після 2 сезонів