Лого https://uaserial.net

Мартін Фріман не проти повернутися до «Шерлока»

0
630

Правда, з умовою, що авторам дійсно буде що розповісти аудиторії.

Два з половиною роки пройшло з тих пір, як глядачі в останній раз бачилися з «Шерлоком» на екрані, і чи варто чекати його швидкого повернення, сказати не зможе ніхто, навіть його творці, нині по вуха зайняті іншим серіалом - містичний драмою «Дракула »для Netflix. Неоднозначний четвертий сезон і висока зайнятість авторів і акторів тільки погіршують становище, проте в одному з недавніх інтерв'ю виконавець ролі Ватсона Мартін Фріман зазначив, що на повернення хрест ніхто не ставив, і все ж затяжна пауза була неминуча.

Те, чим обернулася історія в останньому сезоні, відчувалося якщо не як точка, то вже точно як крапка з комою або три крапки. Це відчувалося як пауза. Це не той випадок, коли ми могли б з'явитися через рік зі словами: «Ей, хлопців, ми повернулися». Відчувалося, що це щось значніше. Це не обов'язково фінал, але, по правді сказати, відповіді у мене немає, тому що ні я, ні Бен [Камбербетч] не відповідаємо за сценарій. Я свято вірю в правильність позиції, коли ти припиняєш робити щось, як тільки у тебе з'явилося таке бажання. Якщо ти сказав все, що хотів, покидай сцену, май сміливість піти. Я не знаю, чи є щось, що їм [Марк Гетісс і Стівену Моффат] ще хотілося б сказати.

Але якщо виявиться, що все-таки є, Фріман відкритий для продовження.

Якщо це дійсно щось особливе, змістовне і цікаве, думаю, ми всі були б готові повернутися до проекту. «Шерлок» завжди був в деякому роді подією. Кожен сезон ми робили по три епізоди, але вони були довгими, по 90 хвилин, і все ж виходили не так часто, як прийнято з телевізійних стандартів. І оскільки серіал сприймався як подія, якщо ми зберемося знімати далі, воно повинно того коштувати. Ми не стали б повертатися з чимось більш-менш хорошим. Це повинно бути щось насправді особливе. «Шерлок» був саме таким серіалом.

Як завжди, останнє слово залишається за творцями. Як тільки Моффат і Гетісс почнуть роздавати інтерв'ю в рамках промо-кампанії «Дракули», у них напевно вкотре поцікавляться, чи варто глядачам чекати чогось такого у вигляді п'ятого сезону досі улюбленого багатьма детектива.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Мартін Фріман не проти повернутися до «Шерлока»