Лого https://uaserial.net

Джон Барроумен вернется в 8 сезоне «Стрелы»

0
860

На заході Fan Expo в Бостоні Стівен Амелл розповів, що Джон Барроумен ( «Доктор Хто») знову зніметься в «Стріли» в ролі Малкольма Мерліна!

Фінальний 8 сезон поверне не тільки багатьох товаришів Олівера Куїна, яким належить допомогти супергероєві в останній раз, а й одного з найбільших лиходіїв серіалу. Про це стало відомо, коли фанати запитали Амелл про відомого випадку з Джоном Барроуменом.

Для тих, хто не знає про це, Амелл пообіцяв Барроумену вискочити з торта в крихітному купальнику на святкуванні його 50-річчя, і з честю виконав обіцянку в 2017 році. Шанувальники поцікавилися, чи повторить Амелл подвиг минулого на 60 дні народження колеги, і він відповів:

Така угода, я кожні 10 років повинен буду одягати свій костюмчик і доставляти Барроумену святковий торт. Він повернувся в шоу в 8 сезоні і вписав цей пункт в контракт, так що...

Поки незрозуміло, чи була це черговий жарт, і в якій саме якості ми побачимо Малкольма через стільки часу, але схоже, що фінал насправді виявиться величезною вечіркою. Раніше шоураннер згадував, що 8 сезон буде «освідченням у коханні» до серіалу, і в ньому вже анонсовано участь декількох «мерців» з минулих сезонів.

А ви раді поверненню Мерліна? Висувайте свої теорії про його ролі в прощанні зі стрілою, в коментарях нижче!

Прем'єра останнього сезону відбудеться 16 жовтня. Крім цього, Стріла буде присутній в зимовому кросовері «Криза на Нескінченних Землях» разом з Бетменом, Чорної блискавкою і іншими супергероями всесвіту DC на каналі The CW.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Джон Барроумен вернется в 8 сезоне «Стрелы»