Лого https://uaserial.net

Завершення «Гри престолів» подарувало Джорджу Мартіну свободу

0
641

Письменник зізнався, що серіал швидше заважав, ніж допомагав йому писати продовження.

Нехай телевізійна фентезі-епопея «Гра престолів» і підійшла до кінця, це не означає, що творця світу «Пісні льоду і полум'я» найближчим часом залишать в спокої. У всякому разі, не раніше ніж він завершить свою книжкову серію, в чому дуже багато сильно сумніваються: солідний вік Джорджа Мартіна укупі з його манерою не поспішати нервує читачів. А ось самого письменника, як виявилося, змушував нервувати серіал.

У недавньому інтерв'ю виданню The Observer Мартін зізнався, що завершення телепроекту відчувалося як порятунок, і в який раз підтвердив: вкрай негативна реакція громадськості і преси на фінал ніяк не вплине на кінцівку книжкової серії. Мовляв, всім і кожному все одно не догодиш, тому найважливіше догодити собі і писати в своє задоволення

Останнім часом автор саме цим і займається, корп над «вітрами зими», що, за його визнанням, було куди складніше, коли «Гра престолів» йшла на екранах.

Не думаю, що [серіал] був мені на користь. Та сама річ, яка повинна була підстьобувати мене, взагалі-то, мене гальмувала. Щодня я сідав писати і, навіть якщо день опинявся продуктивним, відчував себе жахливо, думаючи: «Боже мій, я повинен завершити книгу. Я написав лише чотири сторінки, а варто було б написати сорок».
Джордж Мартін, що знайшов свободу

Час покаже, як вплине на продуктивності письменника відсутність в ефірі екранізації його незавершеного епіка.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Завершення «Гри престолів» подарувало Джорджу Мартіну свободу