Лого https://uaserial.net

Клер повернеться в майбутнє в 5 сезоні «Чужоземка»?

0
859

Невже «Чужоземка» знову опиниться в 20 столітті в наступному сезоні?

Схоже, що фото зі зйомок нового сезону «Чужоземка» містять гігантський спойлер до майбутніх подій!

Шанувальники отримали відомості з закулісся під час зйомок в Шотландії. На знімках Клер в своєму ретро-образі веде старий американський автомобіль. Героїня одягнена в білий плащ з 3 сезону, коли ми востаннє бачили її в наш час, а її волосся покладені в стилі 1960-х років. Драматичний темний макіяж на очі доповнює образ, який був помічений на Селфі актриси Катріни Балф з прихильницею:

У фіналі минулого сезону дочка Клер і Джеймі Фрейзер Брианна пішла за матір'ю в минуле, де народила сина і возз'єдналася з коханим Роджером, тому поки незрозуміло, що може змусити Клер пройти через камені знову. Коли ми зустрічалися з Клер і Джеймі в 3 сезоні, вони були все так же сильно закохані одне в одного і фактично відійшли на другий план історії. Діліться своїми версіями подій в коментарях нижче!

Серіал повернеться на екрани не тільки з 5, але і з 6 сезоном, а в подальшому можливі екранізації всіх книг із серії Діани Гемблдон. Точна дата виходу поки невідома, але можна очікувати прем'єру вже восени цього року.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Клер повернеться в майбутнє в 5 сезоні «Чужоземка»?