Лого https://uaserial.net

До зйомок другого сезону «Мандалорца» приступлять ще до виходу першого

0
756

«Мандалорец» вийде 12 листопада.

Режисер Джон Фавро, який виступає шоураннер серіалу «Мандалорец», повідомив про роботу над другим сезоном ще в липні. Стало відомо, що актори повернуться на знімальний майданчик в Лос-Анджелесі вже 7 жовтня, тобто ще до виходу першого сезону.

Фавро розповів, що його проект - «Божевільний Макс» у всесвіті «Зоряних воєн». Режисер зазначив, що він намагався відтворити не тільки дух оригінальної трилогії, але і початок «Нової надії».

«Ви могли помітити, що головний герой" Мандалорца "виглядає певним чином. Розмір космічного корабля, масштаб речей - все це збігається з оригінальною трилогією. Я хотів відтворити не тільки її зовнішність, але також першого фільму. Не просто першого фільму, але першого акту першого фільму », - сказав він.

«Мандалорец» вийде 12 листопада, в день запуску стрімінгового сервісу Dinsey +. У першому сезоні буде вісім серій.

Події розгортатимуться після «Повернення джедая», але до появи Першого Ордена, представленого в «Пробудження сили». Фавро розповів, що надихався вестернами, фільмами про самураїв і роками після американської Громадянської війни. Йому було цікаво, що стане зі світом після перемоги повстанців, які люди виживуть в новій реальності.

Головна роль дісталася Педро Паскалю ( «Гра престолів»). Джина Карано ( «Дедпул») зіграє героїню на ім'я Кара Дун. Вона - колишній штурмовик повстанців. Карл Везерс ( «Роккі») виконає роль глави гільдії мисливців за головами Грифа Марга. Саме він наймає Мандалорца для якоїсь місії. Корабель головного героя буде називатися «рейзор Хрест».

У серіалі також з'являться Нік Нолті, Джанкарло Еспозіто, Емілі Суоллоу, Омід Абтахи і Вернер Херцог. Режисером першого епізоду став Дейв Филон. Решта зняли Тайка Вайтіті ( «Тор: Рагнарек»), Брайс Даллас Ховард ( «Мир Юрського періоду»), Рік Фамуйіва ( «Наркотик») і Дебора Чоу ( «Джессіка Джонс»).

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » До зйомок другого сезону «Мандалорца» приступлять ще до виходу першого