Лого https://uaserial.net

Зірка «Ходячих мерців» Том Пейн хоче знятися в «Матриці 4»

0
912

Колишній Ісус з серіалу «Ходячі мерці» зацікавився поверненням франшизи «Матриця»

Актор Том Пейн, відомий за роллю Пола Ровіа в серіалі «Ходячі мерці», запропонував свою кандидатуру на роль в наступній «Матриці»:

Початок виробництва нового фільму про віртуальну реальність (або реальної віртуальності?) Заплановано на 2020 рік. Схоже, що представники Warner Bros. твердо мають намір продовжити франшизу, гучну в минулому. У режисерське крісло повернеться Лана Вачовскі, не так давно зняла нині закритий серіал «Восьме почуття», а головних героїв Нео і Трініті знову зіграють Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс (засвітилася в серіалі «Джессіка Джонс»).

На хвилі нового витка популярності Кіану Рівза проект погрожує стати успішним навіть серед тих, хто ще не знайомий з оригінальною трилогією. Поки не ясно, як сюжет пояснить те, що Нео і Трініті постаріли на 20 років (хоча зовні і не даси більше 10 років, але все-таки).

У будь-якому випадку, Том Пейн хоче знятися в «Матриці 4» після виходу з «Ходячих мерців» в 9 сезоні. У Твіттері він поставив риторичне питання, чи не потрібен творцям фільму ще один актор з навичками бойових мистецтв, адже вони грають велике значення в похмурої антиутопії Вачовські.

Пейн пройшов нелегкий 3-річний тренувальний шлях для ролі Ісуса, однак в серіалі йому не дали по-справжньому розкрити навички. На думку Пейна, Ісус є найкращим бійцем, і дуже шкода, що в телевізійній адаптації все інакше, ніж в коміксах.

Зовсім скоро Пейн з'явиться на екранах в новинці «Блудний син» з Майклом Шином ( «Добрі знамення») і Белламі Янг ( «Скандал»). Прем'єра відбудеться 27 вересня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірка «Ходячих мерців» Том Пейн хоче знятися в «Матриці 4»