Лого https://uaserial.net

Роберт Де Ніро подає в суд за надмірне захоплення серіалом «Друзі»

0
697

Серіал «Друзі» став однією з причин судового позову від знаменитого актора

За останні роки Netflix став вагомою домінантою в сфері популярної культури і розваг. І іноді це стає причиною проблем, як вийшло у випадку з колишньою співробітницею Роберта Де Ніро.

Як стало відомо, його компанія Canal Productions пред'являє позов за кількома звинуваченнями, в тому числі надмірного захоплення культовим серіалом «Друзі». У позові йдеться, що працівниця на ім'я Чейз Робінсон рідко з'являлася на робочому місці і проводила «астрономічну кількість робочого часу» за переглядом улюблених серіалів на Netflix. Компанія стверджує, що Чейз подивилася 55 серій «Друзів» всього за 4 дні в січні. Також передбачається, що були переглянуті такі серіали, як «Уповільнений розвиток» (20 епізодів) і «Шіттс Крик» (10 епізодів), також за 4 дня в березні.

У позові стверджується, що перегляд серіалів ніяк не входив у її обов'язки, і виходить, що витрачений час доводиться на годинник, за які їй платили зарплату.

Але любов до «Друзям» це ще не найстрашніше. Також екс-співробітниця звинувачується в розтраті коштів компанії на особисті потрібні (не менше 20 тисяч доларів в ресторанах і 32 тисяч доларів в поїздках на таксі) та безкоштовних миль інших, часто літаючих в літаках працівниках і особисто Де Ніро.

Робінсон стала помічницею актора в 2008 році, а в кінцевому підсумку дослужилася до віце-президента з виробництва та фінансів в його компанії. Вона покинула пост в квітні після пред'явлення їй обвинувачень.

Новина привернула увагу громадськості не тільки через згадки «Друзів», а й тому, що серіал збирається покинути Netflix в 2020 році, щоб стати частиною контенту нового стрімінгового сервісу HBO Max.

А як часто ви дивитеся серіали на роботі або по роботі? Обов'язково діліться проблемами Серіаломанія в комментаіях нижче (тільки без зазначення місця роботи і іншого)!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Роберт Де Ніро подає в суд за надмірне захоплення серіалом «Друзі»