Лого https://uaserial.net

Зірка «Гри престолів» Кит Харінгтон приєднається до кіновсесвіту Marvel

0
757

Колишній Джон Сноу зніметься в одному з супергеройських фільмів за коміксами Marvel

Виставка D23 2019 тільки почалася, а у фанатів за все, що стосується Disney, вже чимало новин для обговорення. Зокрема, стало відомо, що Кіт Герінґтон стане частиною кінематографічної всесвіту Marvel!

Ще не анонсовано, в якому саме фільмі (або, можливо, серіалі) зніметься актор, але ми сподіваємося отримати цю інформацію у вихідні. Хоча у Marvel немає окремої панелі на виставці, буде як мінімум один захід в неділю, на якому очікується виступ про майбутнє цього важливого відділення компанії Disney.

Отже, які варіанти існують на даний момент? Для Харінгтона не важко зберігати секрети Кевіна Файг, адже прославила його «Гра престолів» стала справжнім культурним феноменом нарівні з великими блокбастерами студії. Йому є, з чого вибирати: у 4 фазі кіновсесвіту будуть такі фільми, як «Чорна вдова», «Шанг-Чі», «Вічні», «Тор: Любов і грім» і «Доктор Стрендж: В мультивселенной божевілля». Зйомки довгоочікуваного сольника «Чорної вдови», вихід якого намічений на наступний рік, вже завершилися, але і інші фільми більш ніж гідні кандидатури Короля Півночі.

Цікаво, що колега по «Грі престолів» і екранний брат Річард Медден оголошений як один з «Вічних», їх загальна сестра Санса Старк протягом 2 фільмів про «Людей-Ікс» відома як Джин Грей (або Темний фенікс), а інша дівчинка Старков Мейсі Вільямс буде зіркою «Нові мутанти». У загальному і цілому, діти і племінники Неда Старка, навіть мертві, повільно перебираються з похмурого Вестерос в світ супергероїв.

Чим би Кіт Герінґтон не займався в прийдешніх картинах Marvel, ми раді побачити його в жанровому кіно, особливо після чуток про його психічне здоров'я, і ​​продовжимо тримати вас в курсі новин!

Оновлено 24 серпня

Підтверджено, що Кіт Герінґтон зустрінеться з Річардом Медденом у фільмі «Вічні» з кіновсесвіту Marvel, де актор зіграє Чорного лицаря. Фанати жартують, що в останній раз, коли їх персонажів Джона Сноу і Робба Старка бачили разом у серіалі «Гра престолів», Робб сказав: «Коли ми зустрінемося наступного разу, ти вже одягнеш чорне», - маючи на увазі вбрання Нічного дозору, а не перехід в супергероіку, але якимось чином цю обіцянку збудеться, і зовсім скоро!

А ви раді возз'єднання колишніх екранних братів? Поділіться враженнями в коментарях нижче.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірка «Гри престолів» Кит Харінгтон приєднається до кіновсесвіту Marvel