Лого https://uaserial.net

Netflix представив перший тизер і дату виходу фільму за серіалом «Пуститися берега»

0
754

Не дарма Аарон Пол і Брайан Кренстон дражнили шанувальників в соціальних мережах: повнометражне продовження серіалу «Пуститися берега» дійсно скоро вийде на екрани. Стрім-сервіс Netflix нарешті анонсував дату виходу картини і представив фанатам дебютний тизер.

У хвилинному відеоролику персонаж на ім'я Худий Піт сидить на допиті і намагається донести до поліції просту думку: він не знає, де ховається Джессі Пінкман, відправився він в Мексику або на Місяць, чи продовжує варити мет, а якби й знав, все одно б не відповів.

Сценарій до фільму написав творець і шоураннер серіалу Вінс Гілліан. Він же займався постановкою картини. Тільки минулого тижня зірка «Краще телефонуйте Солу» Боб Оденкірк розповів журналістам, що фільм уже знято, і здивувався спритності творців, які зуміли так довго тримати зйомки в секреті. Подробиці сюжету як і раніше залишаються невідомі, але зате тепер шанувальники знають, що прем'єра стрічки відбудеться в цьому жовтні.

Нагадаємо, серіал «Пуститися берега» вийшов в 2010 році і тримався в ефірі впродовж п'яти сезонів. Шоу встигло набути багатомільйонну фанатську базу і визнання професійних критиків. А виконавці головних ролей Брайан Кренстон (Уолтер Уайт) і Аарон Пол (Джессі Пінкман) отримали кілька нагород премії «Еммі».

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Netflix представив перший тизер і дату виходу фільму за серіалом «Пуститися берега»