Лого https://uaserial.net

Ентоні Макі не буде новим Капітаном Америкою в кіновсесвіту Marvel

0
725

Ні в серіалі «Сокіл і Зимовий солдат», ні у фільмах кіновсесвіту Marvel Сокіл не стане наступним Капітаном Америкою

Marvel Studios зібрали всіх своїх зірок на панелі нового стрімінгового сервісу Disney + на виставці D23. Майбутній серіал «Сокіл і Зимовий солдат» також не обійшовся без уваги публіки. Журналісти запитали Ентоні Макі (Сокіл) про те, чому ж шоу називається «Сокіл і Зимовий солдат», тоді як у фільмі «Месники: Фінал» Стів Роджерс передав його герою Сему Вілсона почесне звання і щит Капітана Америки.

У кращих традиціях свого скромного героя Маки всіляко заперечує той факт, що може коли-небудь надіти зоряно-смугастий костюм і постати перед глядачами в новому амплуа. Шанувальник навіть вигукнув «Капітан Америка» із залу, але актор лише подякував йому за щедрість і, схоже, не бажає загострювати увагу на цьому. Він сказав Variety наступне:

Я Сокіл, і завжди буду Соколом. Прізвисько залишиться колишнім.

Схоже, що Сокіл як і раніше буде з нами, таким же, як і зазвичай, навіть з щитом в руках. Багато фанатів будуть розчаровані цими новинами, але всесвіт Marvel не залишиться без Капітана Америки. Як стало відомо, планується ввести в сюжет серіалу СШАгента, в коміксах є лже-Капітаном Америкою від спецслужб США. Він був навіть лиходієм під маскою Супер-Патріота, і в цілому, досить двоїстої фігурою, так що поки невідомо, чи буде він ворогом або товаришем Сокола і Зимового солдата.

Серіал «Сокіл і Зимовий солдат» повинен вийти вже восени наступного 2020 року. Ми продовжимо тримати вас в курсі подій, тим більше, що інформації буде все більше і більше в міру наближення прем'єри!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Ентоні Макі не буде новим Капітаном Америкою в кіновсесвіту Marvel