Лого https://uaserial.net

Marvel анонсував серіали «Жінка-Халк», «Місячний лицар» і «Міс Марвел»

0
927

Всі вони вийдуть на стрімінговом сервісі Disney+

Глава студії Marvel Кевін Файг оголосив, що крім анонсованих раніше серіалів «Локі», «Ванда/Віжн», «Сокіл і Зимовий солдат» і «Соколине око» стрімінговий сервіс Disney + запустить ще три проекти: «Жінка-Халк», «Місячний лицар »і «Міс Марвел».

Британська сценаристка Біша К. Алі стане шоураннер серіалу про першу супергероїню-мусульманку Камалу Хан, відому під псевдонімом «Міс Марвел». Перша поява Хан відбулося в Captain Marvel # 14 (Серпень, 2013), перш ніж вона стала головною героїнею сольною серії Ms. Marvel, випущеної в лютому 2014 року. За сюжетом, це дівчина-підлітка пакистано-американського походження з Джерсі-Сіті, що володіє здатністю деформувати своє тіло. Вона виявляє свої нелюдські гени і приймає ім'я Міс Марвел від свого кумира Керол Денверс, коли та стає Капітаном Марвел.

За коміксами Жінка-Халк - кузина Брюса Беннер на ім'я Дженніфер Уолтерс. Була створена Стеном Лі та Джо Бушем і вперше з'явилася в The Savage She-Hulk № 1 в лютому 1980 року. Коли її поранили, Брюс зробив їй переливання крові, так як тільки він міг стати донором; через радіоактивної крові Дженніфер мутувала, як це було з її двоюрідним братом, і перетворилася у Жінку-Халк. На відміну від Беннер вона досить швидко навчилася контролювати свою другу особу і навіть вважала за краще частіше перебувати в образі Халка.

«Місячний лицар» - історія Марка Спектора, оперативника ЦРУ, якого від смерті врятував древній егопетскій бог Коншу, пропонуючи дати йому друге життя і нові сили, якщо він стане його втіленням (аватаром) на Землі і буде служити йому. Після «переродження» Місячний лицар став надлюдиною, сили якого, втім, багато в чому залежали від Місяця. Вночі в повний місяць його сила істотно зростала, роблячи його сильнішим за десятьох сильних чоловіків; також істотно зростали швидкість, витривалість, спритність. Вперше з'явився на сторінках коміксів в 1975 році.

Також стало відомо, що серіал «Локі» буде знімати Кейт Херрон («Статеве виховання»). У «Соколі і Зимовому солдата» з'явиться новий персонаж на ім'я Джон Уокер, котрого зіграє Уайатт Рассел («Чорне дзеркало»).

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Marvel анонсував серіали «Жінка-Халк», «Місячний лицар» і «Міс Марвел»