Лого https://uaserial.net

Актори «Мандалорца» представили коротке досьє на своїх персонажів

0
867

Крупиці важливої інформації про основні героях історії

На полях масштабної виставки D23 Expo 2019 журналістам з EW вдалося перехопити акторський склад осіннього космічного вестерну «Мандалорец» і його учасників рівно настільки, щоб вивідати імена їх персонажів і хоч якусь інформацію про них. Вийшло нехай і скупо, але досить цікаво.

Отже, Педро Паскаль грає мисливця за головами і він єдиний, хто не назвав свого справжнього імені, а тому поки що так і залишається загадковим Мандалорцем, які віддають перевагу працювати поодинці. А ще головний герой дуже дорожить своєю зброєю.

Джанкарло Еспозіто - Гідеон, місцевий польовий командир. Колишній Моффіт (губернатор сектора) при Першої Галактичної Імперії, після її падіння залишився сам по собі. Правда, у Гідеона є відмінна команда підтримки - армія, що залишилася служити під його началом.

Джина Карано - Кара Дюна, колишній імперський штурмовик, а тепер найманка. Брала участь в Галактичної громадянській війні на боці повстанців.

Карл Везерс - Гриф Карга, глава гільдії мисливців за головами. Просить Мандалорца виконати завдання, за яке ніхто не хоче братися.

І, нарешті, Тайка Вайтіті озвучує дроида-мисливця за головами IG-11, якого всі незмінно плутають з більш відомим колегою по цеху IG-88.

Яким чином доля зведе цих персонажів разом, дізнаємося пізньої осені - прем'єра першого художнього серіалу по всесвіту «Зоряних воєн» відбудеться 12 листопада.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Актори «Мандалорца» представили коротке досьє на своїх персонажів