Лого https://uaserial.net

Джессіка Ленг розповіла, як її вмовили повернутися в 8 сезоні «Американської історії жахів»

0
746

Актриса поділилася, яким чином Райан Мерфі повернув її в серіал «Американська історія жахів»

Для багатьох шанувальників серіалу «Американська історія жахів» повернення Констанс Ленгдон в 8 сезоні стало кращим моментом «Апокаліпсису». Сезон був кросовером 1 і 3 сезонів, але Джессіка Ленг не планувала знову зніматися в серіалі, поки шоураннер Райан Мерфі не зробив їй пропозицію, від якого вона не змогла відмовитися.

В інтерв'ю The Wrap Ленг розповіла, що Мерфі продемонстрував їй смерть її героїні, яку вона навіть не могла уявити:

Всі розмови з Райаном такі ж. Він дуже ... як би це сказати, спокусливий? Він точно знає, що тобі сказати. Я думаю, він дуже добре мене знає і відразу вдарив в потрібні точки. Наприклад, він згадав відносини з дітьми і 10-сторінковий монолог про пияцтво і смерті. Він потрапив в усі сцени, які я хотіла б зіграти.

У 6 епізоді «Повернення в Будинок-вбивцю» Констанс каже про все, що сталося з нею після фіналу 1 сезону. Як виявилося, вона намагалася виростити Майкла як свого онука, але після того, як він напав на неї, убивши священика, якого вона привела на допомогу. Після цього вона пішла до Будинку-вбивцю, зробивши самогубство, щоб вічно бути зі своїми дітьми.

Незважаючи на те, що фінал історії Констанс так сподобався Ленг, раніше вона назвала свої улюблені і нелюбимі сезони серіалу, і «Апокаліпсис» навіть не увійшов до списку, так як зірка не подивилася його.

Наступний 9 сезон «Американської історії жахів» вийде 19 вересня. Вже з'явився повноцінний трейлер, і, звичайно, відома тематика і акторський склад.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Джессіка Ленг розповіла, як її вмовили повернутися в 8 сезоні «Американської історії жахів»