Лого https://uaserial.net

Режисер фільму «Месники: Фінал» посміявся над «Гра престолів»

0
845

Творець «Месники: Фінал» Marvel Джо Руссо порівняв свій фільм із закінченням серіалу «Гра престолів»

Режисер Джо Руссо, разом з братом зняв фільм «Месники: Фінал», що став завершенням цілої епохи в кіновсесвіту Marvel, дав інтерв'ю Google, в якому поговорив про свій успіх і кар'єрі. Йому поставили запитання, в якому порівняли «Месників: Фінал» з завершився в той же місяць серіалом «Гра престолів», кінцівка якого розчарувала мільйон фанатів. Шанувальник із залу сказав, що фільм Руссо вважає кульмінацією 10 років і безлічі чудових фільмів, тоді як серіал пішов іншим шляхом і не виправдав очікувань.

Режисер перервав фаната словами: «Це не моя думка, а твоє. Просто хочу прояснити, що я так не думаю ». Потім відповів на головне питання: як він вважає, що було правильно зроблено в «Месники», чого не було в «Грі престолів», і де та провалилася. Він пожартував:

Буде близько 20 тисяч гучних газетних заголовків на найближчі 3 тижні, якщо я відповім.

«Знаєте, цікаво бути творцем в сучасному світі з його соціальними мережами, тому що це безпрецедентний рівень влади глядача над матеріалом. Коли я ріс, Ернест Хемінгуей хотів написати книгу, написав її, і ти прочитав і сказав: «здорово», «круто» і «спасибі, Ернест Хемінгуей, за написання неймовірного твори». Тоді ми просто були вдячні творцям. Але в наші дні, добре це чи погано, існує велика кількість думок, і думки швидко і люто розходяться у їх різних власників. Це те, що я знаю про соціальні мережі, і про те, що бувають не найпоширеніші думки, які дуже голосно висловлюють в Мережі, і вони часто призводять до нездорової реакції медіа, тому що тут не можна впорядкувати думку кожного окремо.
Потрібна певна енергія, щоб виходити в Інтернет і сваритися там через чогось, і не у всіх нас є така сила або хоча б бажання це робити. Ви знаєте, це межує з нарцисизмом, адже у деяких користувачів єдиною метою є бажання поскаржитися і посварити, а тому для того, щоб проявляти активність в Мережі, потрібно поєднувати в собі все це, і я не думаю, що так чинить більшість суспільства. Вибачте, що я не відповідаю на ваше запитання безпосередньо. Я намагаюся дати вам варіант відповіді».

Проте, Руссо поділився власною думкою про заключному сезоні «Ігри престолів»:

«Вони вирішили, що робити з цим шоу, і люди відчули, як мені здається, що вони не бачили ніяких передумов до такого, належним чином показаних протягом усього серіалу. Мені сподобалися всі варіанти. Я вважаю, що вони божевільні і несподівані, і це саме те, що я і люблю в сюжетах, але я бачу, що люди правда незадоволені».

Він додав зі сміхом:

Я радий, що нас так не заклювали.

Ми порівнювали обидва фінали в докладному огляді і радимо ознайомитися з ним всіх фанатів обох франшиз. Так чи інакше, для всесвіту Marvel і великого світу Джорджа Мартіна все тільки починається разом з безліччю нових серіалів, спін-оффов, сіквелів і приквелів. Шоураннер «Гри престолів» перекочували на Disney в гонитві за трилогією «Зоряних воєн», а не так давно брати Руссо обіцяли зняти серіал за коміксами.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Режисер фільму «Месники: Фінал» посміявся над «Гра престолів»