Лого https://uaserial.net

«Касл-Рок» 2 сезон дата виходу

0
818

2 сезон серіалу «Касл-Рок»: передбачувана дата виходу і перші подробиці

На екрани увірвався фінальний 10 епізод 1 сезону серіалу «Касл-Рок» під назвою «Послання до римлян», змусивши глядачів з великим нетерпінням очікувати продовження улюбленої історії. Все, що на даний момент відомо про 2 сезоні з офіційних джерел, ви дізнаєтеся в нашій статті!

Про що серіал

«Касл-Рок» - це екранізація роману «Короля Жахів» письменника Стівена Кінга, події якого відбуваються в однойменному містечку, придуманому автором. У серіалі є безліч відсилань на інші твори Кінга.

Психологічний трилер розповідає про вельми неординарної долі таємничого юнака. Його знаходять в закритому крилі в'язниці Шоушенка після самогубства начальника. Він може назвати тільки ім'я адвоката Генрі Дивера, що виріс в Касл-Року. Тепер Дівер доводиться повернутися в рідне місто, щоб розібратися в тому, що відбувається. Хто цей юнак і за що він був замкнений довгі роки?

Пояснення кінцівки 1 сезону

1 сезон антології виявився присвяченим опрацювання психологічних травм Генрі і розкриттю секретів його життя. «Римляни» лише послужили каталізатором, який подарував довгоочікувану розв'язку. Його відносини з сином отримують друге дихання, ми дізнаємося, хто вбив його батька, він отримує можливість допомогти Моллі, а головне, розібратися в проблемах з власною матір'ю. Правда, все це відбувається не просто так - тепер йому належить вартувати диявола в клітці. Схоже, що він або продав душу, або отримав спецзавдання згори.

Зрозуміло, ми не отримуємо готових відповідей на всі питання. Чи правда Малюк - диявол? Що потрібно «римлянам»? І чи завжди Малюк був таким, або його змінило перебування під замком? А може, Малюк - це Генрі з альтернативної всесвіту? Щодо відкритий фінал дозволяє глядачам самим вирішити для себе ці загадки. А кільцевої сюжет повертає нас в початок - до того, з чого все починалося, немов нескінченний коло сансари.

Дата виходу 2 сезону

Серіал офіційно продовжений Hulu на 2 сезон! Творча команда збирається повернутися на екрани без втрат. Шоураннер як і раніше залишаться Дастін Томасон і Сем Шо, а маестро Стівен Кінг спільно з Джей Джеєм Абрамс і Бен Стівенсон продовжать виконувати функції продюсерів. При цьому достеменно відомо - серіал стане антологією і 2 сезон розповість вже нову історію! Це означає, що головні персонажі, швидше за все, зміняться, але місце дії не зміниться. Прем'єру можна очікувати не раніше літа 2019 року. Ми оновимо інформацію, коли дізнаємося більше про продовження!

Причина продовження полягає в успіху серіалу, який абсолютно не приховує Hulu. За словами офіційних представників, шоу приносить найкращі результати за рейтингами і гідно називатися однією з найкращих прем'єр веб-сервісу. Також «Касл-Рок» є важливою частиною нової «всесвіту Стівена Кінга», інтерес до якої тільки зростає з кожною екранізацією.

А ви вже встигли подивитися весь 1 сезон цілком? Обов'язково залиште свою думку про серіал у відгуках, і не забудьте вказати свої улюблені моменти фінальної серії в коментарях нижче!

Оновлене 30 серпня

Прем'єра 2 сезону «Касл-Рока» відбудеться 23 жовтня. Про сюжет і акторський склад продовження ми писали раніше.

Офіційний твіттер серіалу поділився злегка кріповатим тизером:

Оновлене 14 вересня

З'явився трейлер 2 сезону екранізації Стівена Кінга!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Касл-Рок» 2 сезон дата виходу