Лого https://uaserial.net

Хто такий Доджер? В 4 сезоні «Рівердейла» у Арчі з'явиться заклятий ворог

0
1 219

Серіал «Рівердейл» обзавівся новим лиходієм і учасником акторського складу

Будемо чесні, «Рівердейл» вельми жорстокий до Арчі Ендрюс. Він пережив напад ведмедя, декількох серійних вбивць, в'язницю, підпільні бої, розставання з Веронікою, а головне, свою одвічну вендету з її батьком Хирамом Лоджем. Лодж в прямому сенсі намагався вбити хлопця, але зараз він під арештом, а тому 4 сезон обіцяє навіть більше небезпечну загрозу.

Постійний персонаж на ім'я Доджер (або Пройда), який описується як місцевий головоріз, постарається заподіяти якомога більше проблем Червоному Паладин. На жаль, його немає в коміксах, і тому неможливо хоча б припустити, яким він буде.

Зіграє його Хуан Рідінгер. Він виглядає досить доросло навіть для «Рівердейла», так що, ймовірно, його герой не є школярем. Актор може бути відомий вам по невеликих ролей в серіалах, наприклад, «Хороша поведінка» (Тео) і «Нарко» (Карлос). У «Рівердейлі» Рідінгер затримається принаймні на цілий сезон.

Ім'я антагоніста нагадує про Джагхед (прізвисько якого перекладається як порожня башка, тупиця або баклан). Через це з'явилися теорії, що він може бути кимось із банди Зміїв, хоча найімовірніше, що він є членом іншої банди. Також є думка, що він може бути ватажком абсолютно нової банди, що привнесло б свіжу кров в неспокійний містечко, проте неясно, звідки в невеликому Рівердейлі може бути стільки злочинних організацій відразу.

«Рівердейл» повернеться на екрани 10 жовтня. Нагадаємо, що 1 епізод присвячений Люку Перрі і в ньому знімуться всі актори серіалу, а також його колега по «Беверлі-Хіллз, 90210» Шеннон Доерті. Ми зібрали все спойлери про сюжет і не тільки, в тому числі з Комік Кона в Сан-Дієго, де стало відомо про спецвипуску на Хеллоуїн. Напишіть в коментарях, чого чекаєте від 4 сезони особисто ви, і можливо, ваше бажання здійсниться!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Хто такий Доджер? В 4 сезоні «Рівердейла» у Арчі з'явиться заклятий ворог