Лого https://uaserial.net

«Титани» 2 сезон дата виходу

0
900

Коли відбудеться дата виходу 2 сезону серіалу «Титани»

Серіал «Титани» за коміксами про супергеройський команді офіційно добіг кінця. Вірніше, це був всього лише 1 сезон в майбутньої епопеї про пригоди Робіна, Яструба, Зверомальчіка, Старфаер, Чудо-дівчата та інших. Тому ми зібрали все, що на даний момент відомо про 2 сезоні серіалу «Титани», щоб поділитися інформацією з вами!

Чи варто дивитися серіал?

«Титани» по-справжньому здивували шанувальників коміксів DC не тільки похмурістю і набором основних персонажів. Навіть заповітна мрія фанатів, а саме, зустріч Робіна з Бетменом, яка ще кілька місяців тому здавалася неможливою на малих екранах, сталася наяву. Крім того, 11 серія 1 сезону подарувала нам новий погляд на головних лиходіїв - Джокера, Загадочник і Дволикого. Залишається лише припускати, які сюрпризи запропонує продовження!

Дата виходу 2 сезону

Шанувальники можуть не турбуватися за долю серіалу - він був продовжений на ще один сезон до прем'єри! За повідомленнями, зйомки 2 сезону розпочнуться в лютому 2019 року. Це означає, що ми зможемо побачити 2 сезон вже через рік після виходу 1 сезону або навіть раніше. Ми будемо тримати вас в курсі щодо з'являються новин!

А вам сподобався новий серіал від стрімінгового сервісу DC? Напишіть свої враження від фіналу в коментарях, і не забудьте залишити відгук на серіал, щоб допомогти іншим глядачам.

Оновлене 3 вересня

Не пропустіть - 2 сезон вийде на екрани вже 6 сентября! Трейлер нового сезону ви можете побачити нижче:

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Титани» 2 сезон дата виходу