Лого https://uaserial.net

5 причин, чому всесвіту «Стріли» потрібна Бетвумен, а не Бетмен

0
951

Чим серіал «Бетвумен» краще, ніж можливий серіал про Бетмена?

Всесвіт «Стріли» пережила справжній шок, коли стало відомо, що Бетвумен, що з'явилася в кросовері минулого року, отримає власний серіал. Останнім новачком всесвіту з коміксів DC став серіал «Чорна блискавка», який в підсумку навіть не став її частиною (хоч це і обіцяють виправити в майбутньому кросовері). Тому поповнення, особливо з огляду на закриття головного серіалу «Стріла», стало необхідним кроком.

Однак багато шанувальників задаються питанням: чому Бетвумен, коли можна показати Бетмена? Культовий супергерой DC, зрозуміло, завжди знаходиться між рядків, коли мова йде про похмурому місті Готем і його героїв і лиходіїв. Новий серіал про супергероїню привернув чималу увагу і критики, і актрисі Рубі Роуз навіть довелося піти з соціальних мереж через великий тиск. Деякі фанати припускають, що після відходу центрального героя всесвіту Стріли необхідна рівноцінна заміна в особі саме Бетмена.

Можна без сумнівів сказати, що вони не мають рації. Незважаючи на очевидні переваги Бетмена і як персонажа, і як культурного феномена, Бетвумен це саме те, що так потрібно всесвіту «Стріли». І ось 5 причин, чому:

Історія Бетмена вже була розказана. І переказана. А потім розказана знову...

Не зрозумійте неправильно, Бетмен був і залишається знаковою героєм DC і всієї індустрії коміксів в цілому, включаючи екранізації. Він знову і знову входить в списки кращих супергероїв, і всі фанати без винятку радіють як діти, коли знаходять пасхалка і згадки його в серіалах всесвіту «Стріли».

Проте, про Бетмена знято вже так багато! Юний Брюс Уейн втрачає обох батьків і присвячує життя боротьбі зі злочинністю в рідному місті, і, хоча обличчя він ховає під маскою Бетмена, його справжньою маскою стає образ «Брюса Уейна», плейбоя-мільйонера, що приховує його справжню сутність від цікавих очей. У більшості фільмах, серіалах і, звичайно, коміксах про нього, це основні віхи, які залишаються незмінними. І це відмінна історія. Просто це одна і та ж історія знову і знову. Зовсім недавно завершився серіал «Готем» про становлення Брюса. А до нього були фільми з Беном Аффлеком, Крістіаном Бейлом, Майкл Кітон, мультфільми, серіали і навіть «Лего Фільм: Бетмен»! Ви впевнені, що хочете ще?

У всесвіті «Стріли» вже є «Бетмен», і це Олівер Куїн!

Дотримуючись ідеї постійного переосмислення історії Бетмена, творці серіалу «Стріла» привнесли чимало паралелей свого героя з Брюсом Уейном. Хоча передісторія Олівера злегка відрізняється від бетменовской, його поведінка і навіть противники ті ж. У перших сезонах Олівер був багатієм, якого не сприймають всерйоз, вночі перетворюється на месника в масці. Деякі навіть називають Олівера «універсальним героєм» саме завдяки всім його рисам, що зібрав краще у кращих.

І хоча в останні сезони персонаж зазнав змін, факт залишається фактом: The CW вже зняли серіал, схожий на історію Бетмена, з героєм, схожим на Бетмена.

Бетвумен уособлює собою політику каналу The CW «Відкритий для всіх»

Супергероїня набагато краще підходить для реалізації нового підходу кампанії, оголошеного минулої осені. The CW не стоїть на місці і прагне до різноманітності, щоб контент подобався всім глядачам незалежно від їх статі, кольору шкіри та інших особливостей.

До цього року у всесвіті «Стріли» була лише 1 жінка в головній ролі, а саме, Супергерл, і серіал про неї став вельми успішним і без проблем залишає за собою місце в «основний трійці» вже 5 років поспіль. Тож не дивно, що канал хоче освоювати цю область, адже в наші дні фанаток коміксів не менш, ніж фанатів, а згідно з опитуваннями, «Стрілу» дивляться 50,8% глядачок.

Крім того, ні для кого не секрет, що і в коміксах, і в серіалі Кейт залишається канонічної лесбіянкою. І для тих, хто любить розмірковувати про всілякі теорії змови: вона є представницею ЛГБТ + в каноні! Це частина її історії, а з пісні, як то кажуть, слів не викинеш. Тут немає ніякого примусу.

Бетвумен відкриває двері для інших цікавих персонажів

Серед «Бет-героїв» і їх команд чимало інтригуючих особистостей, але якщо згадувати про Бетмена, його набір сайдкіков вельми стандартний: Робін, Найтвінг, Бетгерл ... Насправді ж, в коміксах маса персонажів, гідних появи на екранах. Як відомо, в 1 сезоні точно з'явиться Люк Фокс (Бетвінг), а згодом ми можемо познайомитися і з іншими, наприклад, Бетті Кейн, Синій Птах і інші.

Бетвумен дійсно хороша сама по собі

Бетвумен має вражаючу історію в коміксах. Вона самостійно дає відсіч грабіжнику ще до появи Бетмена, щоб «врятувати» її, і тому залишається тільки чемно подати їй руку. Натхненна подією і, звичайно, зустріччю з ним, вона починає сама боротися зі злочинністю.

Є й кілька цікавих моментів в її минулому. По-перше, одного разу вона стала наступницею Бетмена після його смерті. По-друге, на відміну від Бетмена, дитяча травма є лише частиною її мотивації. Кейт змусили піти з армії США, коли з'ясувалася її орієнтація, і ця подія сильно вплинуло на неї. Всі разом це створює неповторного персонажа, за яким буде не нудно спостерігати протягом не 1 сезону.

Ось так-то, Бетмен крутий, і Бетвумен теж! Прийшов час розправити бет-крила. «Бетвумен» вийде на екрани 7 жовтня, а Бетмен з'явиться в одній зі своїх іпостасях в зимовому кросовері.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » 5 причин, чому всесвіту «Стріли» потрібна Бетвумен, а не Бетмен