Лого https://uaserial.net

«Флеш» DC рекламує персонажа Marvel: фанати в замішанні!

0
677

Реклама Блейда з'явилася в Твіттері серіалу «Флеш», породивши хвилю чуток

Відбулося те, що багато хто називає «найбільшим кросовером в історії»: офіційний акаунт серіалу «Флеш» DC згадав персонажа коміксів Marvel!

Нагадаємо, що Marvel є прямим конкурентом DC в боротьбі за трон короля коміксів (і їх екранізацій, звичайно). Саме тому те, що сталося здається настільки неймовірним на перший погляд.

Аккаунт як ні в чому не бувало прорекламував серіал про Блейда, доступний на стрімінговом сервісі The CW з січня. І як не дивно, всьому цьому є розумне пояснення.

Незважаючи на те, що зараз Блейд асоціюється у глядачів виключно зі студією Marvel, ранні екранізації створювалися компанією New Line, яка є дочірньою організацією Warner Bros., також володіє правами на екранізацію DC. Серіал про Блейда 2006 року не став винятком. Через стільки років він все ще існує під егідою цієї корпорації, яка володіє і каналом The CW.

Звичайно, деякі шанувальники сприйняли цей випадок як безкоштовну рекламу для майбутнього перезапуску, фільму з Махершалой Алі в головній ролі. Серіал, який проіснував дуже недовго, мало кому запам'ятався на відміну від першої кінотрилогії про вбивцю вампірів з Уейслі Снайпсом.

«Флеш» повернеться на екрани 9 жовтня. Його чекає ще один кросовер в цьому сезоні, але на цей раз справжній, так як Криза на Нескінченних Землях не дрімає!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Флеш» DC рекламує персонажа Marvel: фанати в замішанні!