Лого https://uaserial.net

«Кінець *** го світу» 2 сезон: дата виходу і перші кадри

0
1 301

Netflix анонсував 2 сезон популярного серіалу «Кінець *** го світу»

Несподівано для всіх було оголошено про продовження британського міні-серіалу на 2 сезон. Зробив це Netflix, а не Channel 4, а значить, серіал повністю переїде на стрімінговий сервіс, у якого до цих пір були права лише на трансляцію 1 сезону.

Куди більш дивно, що анонс випустили не де-небудь, а саме в Інстаграме японського (!) Відділення Netflix. Втім, аккаунт Netflix Japan підтверджений офіційно і поки немає причин вважати оголошення фейком. Особливо з огляду на інтерв'ю шоураннер, впевнених в необхідності 2 сезону ще цієї зими.

Так чи інакше, ми будемо тримати вас в курсі новин і обов'язково опублікуємо спростування, звичайно, якщо воно все ж з'явиться!

Нагадаємо, що 8 серій трагикомичної серіалу з неповторним чорним гумором завершився відкритим фіналом, який передбачає закінчення історії головних героїв і навіть смерть одного з них. Незрозуміло, як з такої ситуації будуть виходити творці шоу, проте відомо, що у коміксу Чарльза Форсман, що став першоджерелом, була інша кінцівка.

Сучасна ситуація на ТБ така, що будь-який серіал, що став популярним і здобув підтримку критиків, буде зніматися, навіть якщо нові епізоди йому не потрібні. Складно сказати, чи на краще продовження «Кінця *** го світу», або навпаки, шоу втратить весь свій шарм.

А ви раді поверненню Аліси і, можливо, Джеймса, або вважаєте 1 сезон закінченим і не бачите сенсу в продовженні? Обов'язково напишіть свою думку в коментарях нижче!

Оновлене 9 вересня

Стало відомо, що днями творці приступили до зйомок 2 сезону!

Також з'явилося промо-фото Аліси і приблизний сюжет. Виявляється, в 2 сезоні події будуть відбуватися через 2 роки після фіналу 1 сезону, і Алісса доведеться знову справлятися зі тим, що трапилося. На знімку вона в уніформі працівниці громадського харчування, ймовірно, якийсь закусочної. Можна припустити, що її життя склалося не дуже вдало:

Оновлене 8 жовтня

Netflix нарешті оголосив точну дату виходу 2 сезону! Прем'єра призначена на 5 листопада 2019 року. Ви також можете побачити багатообіцяючий постер з Алессіо у весільній сукні, яка чекає на когось за столиком в закусочній:

 

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Кінець *** го світу» 2 сезон: дата виходу і перші кадри