Лого https://uaserial.net

Сюжет 6 сезону «Флеша» почнеться відразу ж після фіналу 5 сезону

0
663

Актори розповіли, що 6 сезон серіалу «Флеш» прямо продовжить 5 сезон

5 сезон «Флеша» завершився трагічною «смертю» Нори Аллен, яка виявилася стертою з історії завдяки появі нової тимчасової лінії. Зрозуміло, втрата дочки (хоч і «майбутньої») є великим ударом для Баррі і Айріс.

Як виявилося, саме на це зверне увагу 6 сезон, коли серіал повернеться після річного хіатуса. Зірка шоу Кендіс Паттон повідомила, що події 6 сезону почнуться відразу ж після фіналу минулого:

6 сезон починається через 10 секунд після 5 сезону, тому Баррі і Айріс все ще стикаються з втратою Нори, ця рана ще дуже свіжа. Ми зустрінемося з ними на самому початку 1 серії, і їм належить по-справжньому боротися, намагаючись впоратися з втратою, щоб можна було рухатися вперед, не озираючись на старі травми, і впоратися з майбутнім Кризою на Нескінченних Землях.

Наступ Кризи стане для команди Флеша неприємним сюрпризом, хоча б тому, що трапиться на 5 років раніше, ніж передбачалося раніше. Зіграв Баррі актор Грант Гастін також розповів, що 6 сезон буде присвячений не тільки прощання з Норою, в ньому також з'явиться Монітор, причому вже в 1 серії. Лиходій стане вимагати смерті Флеша, а супергерой не знатиме про угоду Монітору зі стрілою, і хтось, безсумнівно, загине ...

З огляду на велику любов серіалів всесвіту «Стріли» до різних стрибків у часі і їх варіацій, це досить незвичайний початок сезону. Так чи інакше, шанувальники зможуть не упустити ні секунди з життя улюблених персонажів.

Прем'єра «Флеша» відбудеться 9 жовтня! Баррі отримає новий супергеройський костюм, але це не допоможе йому «забрати» всесвіт «Стріли» собі після закінчення серіалу про Олівера Куїнн. А чого ви чекаєте від грандіозного для всіх серіалів DC на The CW телесезону 2019-2020? Діліться теоріями і думками в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Сюжет 6 сезону «Флеша» почнеться відразу ж після фіналу 5 сезону