Лого https://uaserial.net

«Кривавий місяць»: Джон Сімм з «Доктора Хто» зіграє в приквелі «Ігри престолів»

0
837

Майстер з серіалу «Доктор Хто» приєднався до касту спін-офф «Ігри престолів» «Кривавий місяць»

«Кривавий місяць» обзавелася поповненням в акторському складі! Стало відомо, що Джон Сімм, якого фанати знають як Майстри з популярного британського серіалу «Доктор Хто», стане одним з тих, хто подарує глядачам повернення в фентезійний світ Вестерос. Актор промоутувати своє повернення в якості шекспірівського Макбета на сцені для Virgin Radio UK, коли повідомив, що пілотний випуск майбутнього приквела нашумілої «Ігри престолів» вже відзнято, і він прийняв в ньому не останню участь.

Коли Симма запитали, чи перевіряли творці продовження його знання всесвіту «Ігри престолів», він відповів, що проходити тест йому не довелося, але він скачав всі епізоди оригінального серіалу і подивився їх за місяць. Схоже на домашнє завдання, з яким фанат буде тільки радий, чи не так?

На жаль, Симм не зміг сказати нічого нового в істинному дусі секретності «Ігри престолів», зате він підтвердив, що події «Кривавої місяця» відбуваються за тисячу років до Війни П'яти Королів. І навіть після настільки невинною інформації, яка була відома раніше, актор пожартував, що визнання може дорого обійтися йому на шоу:

Так що я буду тільки в пілота! У 2 серії ви побачите мою голову окремо від тулуба!

Новий серіал описують як «хроніку зародження відомого нам світу від Золотого Століття Героїв до самої Довгої Ночі». У приквела відмінний акторський склад і великі перспективи, але доля пілотного випуску поки не уточнена. Нагадаємо, що творцям «Ігри престолів» довелося перезнімати 1 серію, замінивши як мінімум деяких акторів, так як перший варіант не влаштував канал HBO (як ми тепер знаємо, це було вірне рішення). Чи піде «Кривава місяць» по цьому ж шляху, невідомо.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Кривавий місяць»: Джон Сімм з «Доктора Хто» зіграє в приквелі «Ігри престолів»