Лого https://uaserial.net

Хейлі Стейнфілд зіграє наступницю «Соколиного ока» в серіалі Marvel

0
1 164

Знайдена актриса на роль Кейт Бішоп в серіалі Disney + «Соколине око» з кіновсесвіту Marvel

У серіал «Соколине око» повернеться Джеремі Реннер, який зіграв Клінта Бартона в фільмах кіновсесвіту Marvel. Тепер ми знаємо і ім'я актриси, яка складе йому гідну компанію.

Сюжет буде присвячений не тільки Соколине Око, а й Кейт Бішоп, його наступниці, яка успадкує його Супергеройське ім'я. Її зіграє Хейлі Стейнфілд, зірка фільмів «Бамблби» і «Ідеальний голос».

В останні кілька років Кейт стає все більш популярною героїнею коміксів, особливо в числі команди Нових Месників. Раніше Кевін Файг повідомив, що серіали увійдуть в КВМ, що дозволить Кейт і Міс Марвел з'явитися на великих екранах в майбутньому.

Чи треба говорити, але теорія фанатів про те, що Кейт Бішоп зіграє Кетрін Ленгфорд, не підтвердилася. Справа в тому, що до виходу «Месників: Фінал» з'явилися чутки, що її зіграє зірка серіалу «13 причин чому», оголошена в кастингу в секретній ролі, але виявилося, що вона була дорослою версією дочки Тоні Старка, однак сцену з нею вирізали з фільму, так що теоретично актриса все ще могла зіграти в КВМ, але тепер, якщо це і станеться, то в іншій ролі.

Схоже, «Соколине око» досить швидко просувається до початку виробництва. Шоураннер і сценаристом названий Джонатан Голка. Дата виходу нового серіалу запланована на 2021 рік.

Крім «Соколиного ока», на Disney + вийдуть серіали за коміксами Marvel: «Жінка-Халк», «Сокіл і Зимовий солдат», «ВандаВіжн», «Локі», «Міс Марвел», «Що, якщо ..?», « місячний лицар »та інші знаходяться в розробці. Розклад виходу всіх підтверджених серіалів дивіться тут.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Хейлі Стейнфілд зіграє наступницю «Соколиного ока» в серіалі Marvel