Лого https://uaserial.net

«Хранителі» HBO: дата виходу і перші подробиці

0
838

Коли відбудеться дата виходу 1 сезону серіалу «Хранителі» HBO

Наближається новий серіал від HBO під назвою «Хранителі», заснований на знаменитих коміксах DC. Ми зібрали все, що на даний момент відомо, щоб поділитися з вами перевіреної і своєчасною інформацією!

Чи варто дивитися серіал?

Як стало відомо ще на ранніх етапах роботи над майбутнім серіалом, він не є екранізацією коміксів. Більш того, його також не можна віднести до розряду сіквелів, тобто, прямих продовжень, і ніякого зв'язку з фільмом 2009 року теж не передбачається. Творець шоу Деймон Лінделоф розповів, що вважає оригінальні комікси Алана Мура непорушними стовпами, яких не бажає оскверняти, а свій серіал назвав «реміксом». При цьому комікси офіційно залишаються каноном.

Під значний акторський склад увійшли Реджина Кінг ( «Американський злочин»), Дон Джонсон ( «Поліція Майамі»), Тім Блейк Нельсон ( «Клондайк»), Луїс Госсет ( «Підпільна імперія»), Аделаїда Клеменс ( «Кінець параду»), Ендрю Ховард ( «Я плюю на ваші могили»), Джеремі Айронс ( «Ліга справедливості»), Том Місон ( «Сонна лощина»), Джейкоб Мінг-Трент ( «Суперфлай»), Френсіс Фішер ( «Титанік»), Яхья Абдул -Матін II ( «Аквамен»), Роберт Редфорд в ролі самого себе і президента ( «Вся президентська рать») і Сара Вікерз ( «Аліеніст»).

Дія буде відбуватися в наші дні, а багато хто з персонажів є поліцейськими. Ви можете дізнатися більше про деякі героях в неофіційному списку. Ми продовжимо тримати вас в курсі новин про гучну новинку!

Дата виходу 1 сезону

Канал HBO анонсував, коли відбудеться прем'єра «Хранителів». Ми побачимо нову версію найбільш неоднозначних супергероїв вже 21 жовтня. У Мережі з'явився трейлер, що розкриває чимало інформації, зокрема, навіть про доктора Манхеттені:

А ви з нетерпінням чекаєте прем'єри? Залишайтеся з нами, адже попереду напевно ще чимало цікавих анонсів про «Хоронителях»!

Оновлене 10 вересня

Доступний новий промо-ролик майбутньої прем'єри:

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Хранителі» HBO: дата виходу і перші подробиці