Лого https://uaserial.net

Рейтинги «Бійтеся ходячих мерців» злетіли до небес! Скільки глядачів подивилися 13 серію?

0
662

Серіал «Бійтеся ходячих мерців» повідомляє про різке підвищення рейтингів після надзвичайного спаду

Серіал «Бійтеся ходячих мерців» побачив несподіване підвищення рейтингів на недавній серії, причому це відбулося відразу після того, як минулого тижня серіал досяг рекордного мінімуму переглядів.

Причому спін-офф «Ходячих мерців» довелося змагатися з трансляцією Національної футбольної ліги США. Приріст аудиторії склав 26% в порівнянні з 12 епізодом, що зібрав біля телеекранів всього 1,14 мільйонів глядачів.

13 серія 5 сезону вибилася в лідери завдяки 1,446 мільйонів глядачів. Це стало необхідним поштовхом для шоу, цього літа вперше за свою історію зіткнулися з рейтингами нижче 1 млн осіб. Багато фанатів навіть стали переживати про його долю, адже рейтинги є важливим фактором для продюсерів в питаннях продовження або закриття серіалу, особливо напередодні виходу іншого спін-офф. Так що своєчасне підвищення рейтингів, можливо, частково пов'язане з сюжетом, а почасти з футболом, більш ніж до речі.

Критики вважають, що 13 епізод, крім іншого, ще й виявився вельми інтригуючою в порівнянні з навіть занадто повільним початком сезону. У ньому показали смерть черговий злочинний фігури, досить карикатурною в усьому іншому, розкривши мотивацію персонажа і поклавши провину на деяких героїв, і представили нового, більш грізного противника.

Наступний 14 епізод буде присвячений цього таємничого ворога, названому Вірджинією. Члени її групи звуть її Джіні, і поки про неї більше нічого не відомо. Побачити справжнього антагоніста після млявою 1 половини сезону має бути по-справжньому захоплююче, так що серіалу пророкують підвищення рейтингів, або хоча б їх збереження на прежнік позиціях.

«Бійтеся ходячих мерців» повернеться на екрани з новою серією 16 вересня. Поділіться, що ви думаєте про 5 сезоні, в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Рейтинги «Бійтеся ходячих мерців» злетіли до небес! Скільки глядачів подивилися 13 серію?