Лого https://uaserial.net

«Протистояння» Стівена Кінга стане серіалом і отримає інший фінал

0
940

Смуга екранізацій майстра жахів і не думає закінчуватися

«Протистояння», постапокаліптичний роман Стівена Кінга, довгий час знаходиться в розробці: Джош Бун був призначений режисером екранізації ще в 2014 році, проте з тих пір екранізація неодноразово затримувалася. У мережу просочилася нова інформація: Бун все так же залишається режисером екранізації, але адаптація стане «десятигодинну лімітованим серіалом на CBS All Access», стрімінговом каналі CBS з платної підпискою.

«Протистояння» розповідає про світ, що пережив мутований грип, який забрав майже все населення Землі в могилу. Історія фокусується на двох групах вижили: одну веде добродушна 108-річна жінка, яку всі звуть Мати Ебігейл, а другу - Рендал Флегг, людина з надприродними здібностями, наділений демонічними силами і мріє остаточно знищити світ. «Протистояння» екранізується не вперше: 1994 року вже виходив міні-серіал за мотивами твору Кінга.

Уже відомо про запуск ТВ-адаптацій «Темної вежі» і «Храму з кісток», в той час як вже вийшли на екрани «Касл-Рок», «Містер Мерседес», «Гра Джералда», «Особняк" Червона троянда "», «Хейвен», «Мішок з кістками», «Під куполом», «11.22.63», «Туман», «Мертва зона» та інші. Про своєї письменницької плодючості Кінг докладно розповів в бесіді ні з ким іншим, як Джордж Мартін, автором «Пісні льоду і полум'я» (серіал «Гра престолів»).

Оновлене 22 червня

Видання Collider повідомляє, що до ролей в телеекранізації «Протистояння» придивляється ціла плеяда голлівудських зірок. Так, за даними видання, переговори ведуть Джеймс Марсден ( «Мир Дикого Заходу»), Ембер Херд ( «Аквамен»), Вупі Голдберг ( «Інстинкт»), Грег Кіннір ( «Картковий будиночок»), Одеса Янг ( «Нація вбивць» ) і Генрі Зага ( «Вовченя»)

Марсден може отримати роль техасця Стюарта Редмана - першої людини, у якого був виявлений імунітет до вірусу. Редман стає лідером суспільства Вільної зони, і його головна місія - знищення могутнього лиходія Рендалла Флегга. Херд може зіграти Надін Крос, стару діву і колишню виховательку дитсадка, увірували в те, що її місце поруч з Флегг. Голдберг можетдостаться роль імунної до вірусу Абагейл Фрімантл - духовного лідера, провідного вижили в місто Боулдер штату Колорадо. Кіннір, можливо, приміряє на себе роль професора соціології Глена Бейтмана, який з Редманом відправився на пошуки Абагейл. Янг зіграє вагітну студентку Френні Голдсміт, а Зага - Ніка Ендроса, глухонімого помічника шерифа з Шойо штату Арканзас.

Оновлене 4 серпня

Під час літнього прес-туру Асоціації телевізійних критиків CBS розповіли про хід роботи над екранізацією роману «Протистояння».

Засновники серіалу всього офіційно підтвердили частина акторського складу проекту. Імена Голдберг і Кіннір були згадані: або зірки ще не підписали контракти, або голлівудські джерела помилилися в прогнозах. Решта акторів, заявлені раніше, зіграють саме ті ролі, про які ми писали раніше.

Кінг буде активно брати участь у створенні серіалу. Король жахів виступить в якості консультанта проекту, а також особисто напише сценарій заключній серії. Також очікується, що письменник придумає абсолютно нову кінцівку постапокаліптичній саги. Судячи з попередньої інформації, мова йде не про короткому епілозі, а про серйозну переробці фінальних глав книги.

Оновлене 12 вересня

До акторського складу серіалу приєднався Олександр Скарсгард. Шведський актор зіграє Рендалла Флегга - «людини в чорному», який уособлює все зло земне. Раніше в екранізації «Темної вежі» Флегга зіграв Меттью МакКонахі.

Цікаво, що брат Олександра, Білл Скарсгард, зіграв іншого культового лиходія з творів Кінга - клоуна Пеннивайз в екранізаціях «Воно».

Зйомки «Протистояння» пройдуть у Ванкувері з вересня 2019 по березень 2020-го.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Протистояння» Стівена Кінга стане серіалом і отримає інший фінал