Лого https://uaserial.net

«Похмурі тіні» отримають сиквел від The CW

0
757

Без вампірів ніяк не можна.

Відомий своєю нездоровою тягою до кровососів телеканал The CW в процесі тривалих пошуків гідної заміни «Щоденникам вампіра» вирішив взятися за вже знайомих глядачам персонажів і спільно з Warner Bros Television задумав спін-офф «Похмурих тіней».

Готична хоррор-драма «Похмурі тіні: Реінкарнація» стане прямим сіквелом культової мильної опери 60-х, за переосмислення якої вже брався Тім Бертон, знявши в 2012 році однойменний фільм з Джонні Деппом, Євою Грін, Хеленою Бонем Картер, Мішель Пфайффер, Джонні Лі Міллером і Хлоей Грейс Морец.

Серіал описується як сучасне продовження дивною, страхітливою і сексуальної саги сімейства Коллінз, що приховує моторошний секрет протягом останніх 400 років і живуть під прокляттям терзаючої їх блакитної крові з усіма наслідками, що випливають звідси наслідками.

Сценарій пілота напише Марк Б. Перрі ( «Помста», «Та, що говорить з привидами») і з великою часткою ймовірності сам же його срежисує - будучи великим фанатом оригіналу ще з самого дитинства, він протягом останніх двох років відчайдушно намагався дістати права не телеекранізацію:

Це завжди було моєю мрією ... Хочу запевнити фанатів оригіналу, що нова версія буде звертатися з міфологією серіалу з усією повагою, але також буде доступна для тих, хто ще не був знайомий зі світом Коллінз.
Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Похмурі тіні» отримають сиквел від The CW