Лого https://uaserial.net

«Південний парк» продовжили на 3 сезону до 2023 року

0
1 611

Відомий чорним гумором і пародіями «Південний парк» продовжили до 26 сезону. Серіал завершиться не раніше 2022 року. Він стане другим за тривалістю анімаційним серіалом в історії американського телебачення.

Кент Алерман, президент кабельного каналу Comedy Central, заявив, що сервіс зніме стільки сезонів, скільки побажає. А творці одного з найуспішніших проектів серед мультсеріалів Трей Паркер і Метт Стоун з часткою гумору відзначили, що «їх зусилля щодо скасування шоу не увінчалися успіхом».

З 24-26 сезонами серіал стане другим за тривалістю анімаційним проектом після «Сімпсонів». Серіал Метта Грейнінг, що утримує «пальму першості», перший раз вийшов в ефір в далекому 1989 році, а в травні 2019 року завершилася трансляція 30-го сезону. У лютому шоураннер «Сімпсонів» оголосили про продовження проекту на 31 і 32 сезон, так що «Південному Парку», схоже, не скоро вдасться наздогнати і перегнати конкурентів за тривалістю, задовольняючись другим місцем. Однак продовження на цілих три сезони не може не радувати шанувальників трешу і чорного гумору.

Історія про чотирьох школярів, Стен Марші, Кайлі Брофловськи, Еріці Картманом і Кенні МакКормік, що живуть в містечку Південний Парк в штаті Колорадо, зібрала чимало телевізійних нагород. В їхній скарбничці п'ять премій Emmy, а також премії Annie і Peabody. Видання TV Guide поставило «Південний Парк» на 10 місце в списку «Найбільших телевізійних анімаційних серіалів всіх часів».

З 1997 року вийшло майже три сотні епізодів комедійного мультфільму. Останній на даний момент 10 епізод 22 сезону Bike Parade вийшов в грудні минулого року. Початок нового, 23-го сезону, шанувальники чекають вже 25 вересня. У жовтні цього року побачить світ ювілейний, 300-й епізод серіалу.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Південний парк» продовжили на 3 сезону до 2023 року