Лого https://uaserial.net

«Чорна блискавка» 3 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
862

Коли відбудеться дата виходу 3 сезону серіалу «Чорна блискавка»

Настала осінь, а з нею і основний телевізійний сезон на каналі The CW. Фанати чекають виходу улюблених шоу, тому ми зібрали все, що відомо про 3 сезоні серіалу «Чорна блискавка», щоб поділитися з вами тільки самої перевіреною інформацією.

Чи варто дивитися серіал

«Чорна блискавка» присвячена однойменному супергероєві з коміксів DC. Після появи на екранах критики одностайно назвали серіал одним з кращих в супергеройський тематиці, так як крім звичайних для мета-людей, месників в масках і геніальних винахідників проблем в ньому розкриваються і міжрасові питання, а також сімейні дилеми. Цікаво також, що в певний момент про його істинної особистості дізнаються близькі Чорної блискавки, і це певним чином впливає на події.

Як стало відомо, в цьому телесезоні «Чорна блискавка» приєднається до всесвіту «Стріли», по крайней мере, на період кросовера «Криза на Нескінченних Землях». Нагадаємо, що раніше було заявлено, що Чорна блискавка знаходиться у своїй власній всесвіту, але, мабуть, в ній дуже самотньо, чи не так?

Дата виходу 3 сезону

Прем'єра продовження призначена на 8 жовтня! Вже доступний перший тизер до 3 сезону:

Залишайтеся з нами, щоб дізнатися більше про майбутньому сезоні і кросовері, що обіцяють стати дуже важливою точної відліку для всіх серіалів DC на The CW! А ви чекаєте 3 сезон? Залишайте свої припущення щодо потрапляння Чорної блискавки в новий Криза, в коментарях нижче.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Чорна блискавка» 3 сезон: дата виходу і перші подробиці