Лого https://uaserial.net

«Спадщина» 2 сезон: дата виходу і трейлер

0
1 214

Коли відбудеться дата виходу 2 сезону серіалу «Спадщина»

1 сезон спін-офф «Спадщина», який об'єднав такі популярні і всіма улюблені серіали, як «Щоденники вампіра» і «Стародавні», підійшов до кінця, але цей зовсім не кінець історії Хоуп Майклсон і її друзів! Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 2 сезоні, щоб поділитися найцікавішим з вами.

Про що серіал

Серіал «Спадщина» присвячений дочці Клауса Майклсон і Хейлі Маршалл, трібріду на ім'я Хоуп, яка об'єднує в собі кров перевертнів, вампірів і відьом. Єдина в своєму роді спадкоємиця найдавнішого безсмертного сімейства (як виявилося, не невразливого, але самого знаменитого і смертоносного), Хоуп вчиться керувати своєю силою в школі Сальваторе для обдарованих дітей Містик-Фоллс. Тут же під керуванням Аларіка Зальцмана і Керолайн Форбс навчаються молоді надприродні створення, які не знайшли свого місця в світі людей, а також діти Аларіка і Керолайн, відьми з клану Близнюків Ліззі і Джозі. Разом Хоуп, Ліззі, Джозі і інші учні протистоять силам зла, знайомляться з драконами і єдинорога і знаходять перше кохання.

Зрозуміло, в серіалі чимало відсилань і пасхалок на «Щоденники вампіра» і «Давніх». А в одній із серій ми навіть дізналися, хто така Стефані Сальваторе і побачили черговий конкурс краси на звання Міс Містик-Фоллс, в якому колись брала участь Олена Гілберт!

Дата виходу 2 сезону

«Спадщина» офіційно продовжений на наступний сезон! Успіх спін-офф навіть змусив канал The CW замовити більше епізодів 1 сезону, ніж передбачалося раніше. Це означає, що серіал повернеться на екрани вже цієї осені. Ми продовжимо тримати вас в курсі.

Оновлене 13 вересня

Нарешті в Мережі з'явився перший повноцінний трейлер 2 сезону! Як багато в ньому змогли показати?

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Спадщина» 2 сезон: дата виходу і трейлер