Лого https://uaserial.net

Яким буде «Спадщина» без Хоуп? Аналіз трейлера 2 сезону спін-офф «Давніх» і «Щоденників вампіра»

0
937

Розбираємо трейлер, чутки та інтерв'ю акторів і творців серіалу «Спадщина», щоб зрозуміти, як сильно він зміниться за відсутності головної героїні

Серіал «Спадщина» завершив минулий сезон великої втратою в останній серії: Хоуп Майклсон пожертвувала собою, щоб врятувати близьких, і по суті тепер нам чекає світ, в якому вона ніби ніколи й не існувала. Це створює серйозну проблему, з огляду на, як сильно сюжет був зосереджений навколо Хоуп раніше, і як фанати люблять її. На щастя, на деякі питання дає відповіді новий трейлер до 2 сезону:

Що показали в трейлері

Для світу «Щоденників вампіра» не вперше відсутність центральної героїні: Олена у виконанні Ніни Добрев зникала на цілий сезон, та й повернулася потім тільки на пару сцен. Тепер ми бачимо, що, як і в оригінальному серіалі, де увагу переключили на подруг Олени Керолайн Форбс і Бонні Беннет (крім головних героїв-чоловіків, звичайно), що Хоуп «замінять» сестри Зальцман, сурогатні дочки Керолайн, які зовсім недавно дізналися про стародавньому магічному ритуалі їх ведьмовского Клану Близнюків, в якому однією з них доведеться в майже прямому сенсі поглинути іншу.

Хоча в трейлері не так вже й багато інформації, можна припустити, що ми побачимо більше про значення Хоуп для її близьких і про те, як саме вона впливала на всіх, хто її оточував. Даніель Роуз Рассел, яка відіграє Хоуп, розповіла на початку цього року:

Думаю, що 2 сезон точно розгляне відсутність Хоуп в цьому світі і той вплив, який вона чинила на нього. Мені б дуже хотілося вивчити її «темну сторону» після стрибка в Малівор. Впевнена, що це відбилося на її психіці.

Актриса поділилася, що їй би хотілося дізнатися, як Хоуп справляється з важкими ситуаціями, адже раніше ми практично не бачили цього з-за стрибка в часі відразу після смерті її батьків в фіналі «Давніх», а також уважніше розглянути трагічну, але прекрасну динаміку відносин Хоуп і Ленгдона. Кажуть, що персонажі з серіалу про Майклсон з'являться в 2 сезоні.

Структура 2 сезону

Шоураннер Джулі Плек розкрила, що загальна тематика і структура 2 сезону залишаться незмінними:

Концептуально ми маємо намір залишити колишню структуру для наступного сезону. Не вдаючись в деталі, чому, скажу лише, що нам дуже подобається ідея, що істоти і предмети, яких ми не очікуємо побачити в нашому маленькому вампірської маленькому світі, продовжать стукати в двері школи Сальваторе, створюючи купу проблем її учням.

Також вона уточнила, що число монстрів і чудовиськ продовжить рости навіть після перемоги над Малівором. Сценаристам сподобалася думка про внесення історичних і літературних персонажів і відсилань, і, звичайно, напівбогів, демонів і інших, більш фантастичних створінь, адже якщо була написана книга про «вершника без голови», чому б йому насправді не існувати в Маліворе?

На даний момент це все, що ми знаємо про новий сезон, який безумовно постарається повернути Хоуп в лад, але неясно, коли. Можна напевно сказати, що Хоуп не вмерла назавжди, просто тепер вона заточена в Маліворе і вже точно спробує вибратися, якщо зможе. На жаль, її друзі не зможуть допомогти їй зовні, так як забудуть дівчину навіки. Чи вийде у Хоуп і чи буде у неї щасливий фінал? Як мінімум на перше питання зможе відповісти 2 сезон!

«Спадщина» повернеться на екрани 11 жовтня. Обов'язково поділіться в коментарях, хотіли б ви воскресіння Хоуп в продовженні!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Яким буде «Спадщина» без Хоуп? Аналіз трейлера 2 сезону спін-офф «Давніх» і «Щоденників вампіра»