Лого https://uaserial.net

Творець «Гострих козирків» планує зняти по серіалу повнометражний фільм

0
1 383

Хороші новини для фанатів серіалу «Гострі козирки», попереду глядачів чекає не тільки два повноцінних сезону, а й повнометражний фільм. По крайней мере, ідея перенести улюблених героїв на великі екрани, дуже імпонує сценаристу Стівену Найту.

На вихідних в Бірмінгемі пройшов дводенний фестиваль, повністю присвячений багатосерійної кримінальній драмі. Стівен Найт розповів про плани на майбутнє, які неодмінно порадують шанувальників.

даний момент я пишу сценарій до шостого сезону. І він майже завершено. Потім я візьмуся за сьомий сезон, а після подумаю про спін-офф, можливо, повнометражному фільмі, де дія розвернеться на початку Другої Світової

заявив кінематографіст. Він додав, що про приквелі мова не йде, оскільки «ви не зможете вбити персонажа, який потім з'являється в серіалі".

Примітно, що на фестивалі виступив колишній фронтмен групи Oasis Ліам Галлахер, великий шанувальник «Гострих козирків». Він виторгував собі роль в серіалі в обмін на виступ, Стівен Найт з небажанням, але пішов йому на зустріч.

Намагаюся, щоб у моїх проектах не з'являлися люди, прославився не акторством, а іншими речами. Мені здається, це досить сильно відволікає глядачів від самого персонажа

зізнався сценарист.

Ліам Галлахер

Фінн Коул і Гаррі Киртон 

Нагадаємо, серіал «Гострі козирки» розповідає історію родини Шелбі, яка в 20-і рр. XX століття побудувала свою кримінальну імперію в Бірмінгемі. Головні ролі в тв-шоу зіграли Кілліан Мерфі, Пол Андерсон, Софі Рандл, Хелен Маккрорі.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Творець «Гострих козирків» планує зняти по серіалу повнометражний фільм