Лого https://uaserial.net

«Пацани» більш популярні, ніж всі серіали Marvel на Netflix

0
1 015

Серіал «Пацани» визнаний більш переглядається, ніж «Шибайголова», «Джессіка Джонс», «Каратель» та інші серіали Marvel від Netflix

Закриття «Шибайголови» і інших серіалів за коміксами Marvel боляче вдарило по фанатського спільноти, адже воно здавалося таким несправедливим, враховуючи високі рейтинги у більшості цих шоу. Однак дані ScreenRant вказують на те, що новинка Amazon «Пацани» з коміксами DC куди більш популярна серед глядачів, ніж старі добрі серіали Netflix!

На графіку, випущеному експертами в області стрімінгових сервісів Parrot Analytics, видно, що «Пацани» зібрали понад 50 млн запитів в день на 5 тижні після виходу, тоді як 1 сезон «Джесіки Джонс», для порівняння, налічував лише 20 млн. «Шибайголова »і« Залізний кулак »перебували приблизно на 15 млн. Цікаво, що кращі показники у« пацанів »відзначені на 2 тижні після релізу, а ось показники серіалів Marvel жодного разу не змогли подолати результати 1 тижня.

Нагадаємо, що нові сезони «Шибайголови», «Джесіки Джонс», «Люка Кейджа», «Залізного кулака» і «Каратель» були скасовані на початку цього року через проблеми з фінансуванням. Шанувальники запустили різні кампанії з порятунку, особливо для «Шибайголови», чий останній 3 сезон став хітом, але поки все марно. І якщо «Залізний кулак», наприклад, не був таким вже популярним і його закриття було очікуваним, то жалюгідний кінець для «Шибайголови» і «Каратель» не очікував ніхто.

Що стосується «пацанів», зараз йде активний виробничий процес 2 сезони. Ми продовжимо тримати вас в курсі розвитку подій!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Пацани» більш популярні, ніж всі серіали Marvel на Netflix