Лого https://uaserial.net

«Шантарам»: Зірка «Синів анархії» Чарлі Ханнем зіграє головну роль в екранізації

0
704

Чарлі Ханнем зніметься в серіалі за бестселером «Шантарам» на Apple

Apple придбав роман австралійського письменника Грегорі Девіда Робертса «Шантарам», щоб зняти серіал. Роман є полуавтобіографіей і заснований на життя самого автора.

Чарлі Ханнем зіграє головну роль Ліндсея, який потрапив до австралійської в'язниці після важкого періоду життя, а через 2 роки втік до Індії, почав життя за межею закону і знайшов справжню любов. Актор відомий завдяки серіалам «Сини анархії», «Близькі друзі», і фільмам «Метелик» і «Меч короля Артура».

У серіалі буде 10 епізодів, і він стане першим проектом міжнародного рівня для Apple TV. Уже відомі основні подробиці на кшталт студії, продюсерів, шоураннер і режисера.

Роман був виданий в 2003 році і з тих пір переведений на 39 мов, а його автор Робертс заявив, що серіал стане ідеальною екранізацією, на відміну від фільму. Права на продовження книги «Тінь гори» також придбані Paramount TV.

Ми продовжимо тримати вас в курсі новин про майбутню новинку. А ви згодні з призначенням Ханнем на головну роль, або по книгам ви уявляєте його інакше? Дайте знати в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Шантарам»: Зірка «Синів анархії» Чарлі Ханнем зіграє головну роль в екранізації