Лого https://uaserial.net

Зйомки серіалу по «Володарем перснів» будуть проходити в Новій Зеландії

0
1 293

Масштабний багатосерійний проект Amazon Studios по всесвіту «Володаря перснів» офіційно затвердив єдино правильне місце для майбутніх зйомок - основний виробничий процес буде проходити в Новій Зеландії, де були зняті всі шість фільмів знаменитого фентезі-епіка.

Передвиробничий процес йде повним ходом. Зйомки почнуться в найближчому місяці в Окленді.

Шоураннер Джон Ді Пейн і Патрік Маккей заявляють, що кращого місця годі було й шукати.

Ми шукали локації, де могли б пожвавити первозданну красу Другий епохи Середзем'я. Ми знали, що повинні відшукати величаві пейзажі з недоторканими узбережжями, незайманими лісами і горами. Плюс це місце повинно було бути батьківщиною першокласних знімальних майданчиків, студій, а також високопрофесійних, досвідчених ремісників і решти персоналу. Сьогодні ми щасливі офіційно оголосити Нову Зеландію будинком для нашого серіалу по «Володарем кілець» Дж. Р. Р. Толкієна.
Джон Ді Пейн і Патрік Маккей, все розрахували

Перший і другий епізоди крупнобюджетного 10-серійного приквела класичного фентезі зніме Хуан Антоніо Байона («Голос монстра»); він також виступають виконавчим продюсером проекту разом з Лінді Вебер («Кловерфілд, 10»), Брюсом Ричмондом («Гра престолів»), Джин Келлі («Підпільна імперія»), Дженніфер Хатчінсон («У всі тяжкі»), Джейсоном Кехілл (« клан Сопрано ») і Джастіном Добло (« Дуже дивні справи »).

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зйомки серіалу по «Володарем перснів» будуть проходити в Новій Зеландії