Лого https://uaserial.net

Зірка «Ігри престолів» Софі Тернер вперше повертається в серіали в «виживання»

0
787

Софі Тернер, відома за роллю Санса Старк в серіалі «Гра престолів», вперше після нього зніметься на телебаченні

Софі Тернер 10 років грала роль Санса Старк в популярному серіалі «Гра престолів», але крім нього вона знімалася і в відомих франшизах на кшталт «Людей-Ікс», і в невеликих авторських фільмах. Тепер, після фіналу війни за Залізний трон, анонсовано її повернення на малі екрани!

Актриса отримала головну роль в міні-серіалі «Виживання», який вийде на стрімінговом сервісі Quibi. Крім неї, там також зніметься Корі Хокінс ( «Чорний клановец», «Ходячі мерці»). Серіал буде заснований на однойменному романі Алекса Мореля.

За сюжетом героїня Тернер на ім'я Джейн разом з Полом (Хокінс) виявляться єдиними вижили після авіакатастрофи. Вибравшись з-під уламків, вони змушені пройти через безліч випробувань духу і тіла, подолати пустелю і, звичайно, психологічні травми.

Творці стверджують, що серіал покликаний вплинути на покоління, що прожила все життя в боротьбі: з самооцінкою, за власне індивідуальність, розуміння і прийняття особистісних цілей. Софі Тернер стане вишенькою на торті, адже її відмінна акторська гра повинна показати Джейн як складну героїню, яка не просто намагається вижити, але і хоче відшукати в собі джерело внутрішньої сили і сміливості.

Серіал поповнить колекцію унікальних шоу, що розробляються для Quibi, включаючи проект Стівена Спілберга, який можна дивитися тільки вночі, і адаптацію манги «Томіе». Раніше ми дізналися першу телеролей екранної сестри Тернер Мейсі Вільямс, і цей серіал вже чекає релізу.

А ви будете раді знову побачити Королеву Півночі в серіалі після «Ігри престолів», або не очікували, що вона повернеться від блокбастерів і кінозалів? Обов'язково поділіться думками на рахунок кастингу і самого шоу в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірка «Ігри престолів» Софі Тернер вперше повертається в серіали в «виживання»