Лого https://uaserial.net

Зірки «Теорії великого вибуху» створять новий комедійний серіал для Fox

0
636

Актори серіалу «Теорія великого вибуху» Джим Парсонс і Маїму Бялик знімуть разом ситком

Джим Парсонс і Маїму Бялик провели більшу частину останнього десятиліття, втілюючи на екранах своїх персонажів із знаменитого серіалу «Теорія великого вибуху». Між Шелдоном Купером і Емі Фарою Фаулер була очевидна хімія, що стала однією з родзинок найдовшого багатокамерного ситкому США. Вчені в кінцевому підсумку одружилися і зробили спільне відкриття, яке подарувало їм Нобелівську премію, знайшовши свій щасливий фінал в останньому сезоні серіалу.

Тож не дивно, що такі успішні колеги продовжують співпрацю навіть після «Теорії великого вибуху». Як стало відомо, обидва актори збираються взяти участь у створенні нової комедії під назвою «Карла»!

Серіал довгий час був об'єктом інтересу багатьох каналів, але в кінці кінців гонку виграв Fox і відразу дав йому «зелене світло», обійшовши пілотну систему. Американський ремейк «Міранди» від BBC розповість про 39-річної головній героїні, «кожен день бореться з думкою суспільства і своєї матері, щоб довести, що у тебе може не бути все, про що мріялося, але при цьому все ще можна бути щасливою» . Щоб назавжди відстояти свою точку зору, вона забирає гроші, відкладені на її «майбутню» весілля, і відкриває на них котяче кафе в Кентуккі.

Парсонс виступить в якості продюсера разом з Бялик, яка також виконає головну роль Карли. Очікується, що серіал вийде в 2020 році і, ймовірно, стане одним з флагманів нового Fox після покупки Disney.

А ви хочете побачити возз'єднання творчого тандему «Теорії великого вибуху»? Поділіться думками на цей рахунок в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірки «Теорії великого вибуху» створять новий комедійний серіал для Fox