Лого https://uaserial.net

Робота над сценарієм другого сезону «Відьмака» вже почалася

0
725

Чутки про можливе неофіційному продовження «Відьмака» з'явилися ще в кінці минулого року - і недавно отримали додаткову порцію інформаційної підживлення. Сайт Redanian Intelligence, пильно стежить за буднями творчого колективу «Відьмака», пробігся по соцмережах авторської команди серіалу і прийшов до висновку, що робота над сценарієм другого сезону фентезі-саги про знаменитого мисливця на чудовиськ йде повним ходом.

Основна частина сценарної групи першого сезону повернулася до продовження майже в повному складі і публікує записи про трудові будні або як мінімум відзначається в них. Якщо вірити порталу, над текстом працюють автори першого сезону Деклан Де Барра, Бо Демайо, Хейлі Холл, Снеха Курс, а також новачок Рей Бенджамін.

Шоураннер проекту Лорен Шмідт Хіссріч, до сих пір наглядала в Лондоні за монтажем і іншими деталями постпродакшену, активно лайкать пости своїх колег, що тільки переконує Redanian Intelligence в точності своїх висновків.

Так чи інакше, офіційно доля серіалу навряд чи зважиться до його прем'єри, імовірно, запланованої на 17 грудня. Але хто знає, можливо, Netflix нас здивує.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Робота над сценарієм другого сезону «Відьмака» вже почалася