Лого https://uaserial.net

The CW готує жіночу копію «Надприродного» на зміну іде серіалу

0
641

15 сезонів «Надприродне» було оплотом стабільності телеканалу The CW, але ось дорога закінчується, а на зміну немає жодного проекту аналогічного масштабу. У відчайдушній спробі заповнити прогалину канал замовив розробку містичної драми «Архів» (The Archived) за мотивами однойменної книжкової серії Вікторії Шваб.

Шоураннер Дженні Снайдер Урмен ( «Зачаровані») і сценарист Ліз Щудло ( «Незаймана Джейн») адаптують романи «Архів» та «Ключі від всіх дверей» під ні на що не схожий сюжет: Бекс, старша дочка в сім'ї мисливців на привидів, всю життя готувалася до того дня, коли зможе взяти в свої руки сімейну справу і стати вибраних. Але після смерті батька передається у спадок дар раптово прокидається в її молодшу сестру, і тепер дівчатам належить знайти спільну мову, навчитися працювати разом і врятувати світ.

Новина про серіал про сестер-мисливиць викликала бунт на кораблі фанатів братів Вінчестерів, ображених таким рішенням після відмови телеканалу рік тому від спін-офф «надприродного» «Блудні сестри» (Wayward Sisters). Проекту про улюблених багатьма героїнь - шерифів Міллз і Хенскам - не дали ходу, сказавши, що для жінок-мисливиць немає аудиторії. Що ж, тепер, мабуть, аудиторія знайшлася.

Снайдер Урмен і Щудло виступлять виконавчими продюсерами проекту поряд з Джоан Кляйн. Виробництвом займеться CBS Television Studios.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » The CW готує жіночу копію «Надприродного» на зміну іде серіалу