Лого https://uaserial.net

«Розчарування» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
3 267

Коли відбудеться дата виходу 2 сезону серіалу «Розчарування»

Нові 10 епізодів мультсеріалу «Розчарування» для дорослих вийшли на Netflix, і глядачам хочеться дізнатися, яка доля улюбленого шоу! Тому ми зібрали все, що на даний момент відомо про продовження, щоб поділитися з вами самої перевіреної і цікавою інформацією про серіал:

Так це 2 сезон або 3 сезон?

Чудовий анімаційний серіал «Розчарування» приносить розчарування прямо зараз, запустивши плутанину зі своєю нумерацією сезонів по всьому світу. Спочатку вважалося, що 1 сезоном будуть перші 20 серій, а так, як випускають у світ лише по 10 серій на рік, зараз повинна вийти тільки 2 частина 1 сезону. Назва «частина 1» і «частина 2» замість традиційних сезонів, як в заголовках трейлерів, так і на сайті Netflix, створюють ще більшу плутанину (адже вони можуть бути просто незвичайним позначенням самих звичайних «сезонів»). Зайшовши на Netflix зараз, ви побачите заклик подивитися 2 сезон, незважаючи на все, що було сказано про 20 серіях і інших виробничих складнощі раніше. Варто відзначити, для анімаційних шоу різночитання між виробничим кодом і номером епізоду не рідкість, але зазвичай це стосується лише тих, хто транслює серії по одній...

Схоже, що наздогнати зміною найменувань можуть не всі видання, наприклад, на знаменитому сайті рейтингів IMDb 2 частина 1 сезону так і залишилася просто «частиною», а 2 сезон вийде в 2020 році. У підсумку, прийнято вважати, що офіційно наступний сезон буде 2 сезоном і, ймовірно, «3 частиною». Головне, щоб він вийшов, а вже в якому порядку його дивитися, глядачі розберуться!

Дата виходу 2 сезону

На щастя, творіння творця культових «Футурами» і «Сімпсонів» Метта Грейнінг заздалегідь було продовжено на 3 роки вперед: 2019 (нова частина епізодів вже вийшла), 2020 і 2021! А це означає, що нас чекають ще 20 серій, незалежно від того, 2, 3 або 4 сезони або частини це будуть. Творець серіалу підтвердив, що всього планується зробити 40 серій.

Продовження «Розчарування» спіткає нас в 2020 році. Якщо ви вже встигли подивитися всі частини 1 сезону, обов'язково залиште відгук на серіал, щоб поділитися враженнями і допомогти іншим користувачам з вибором шоу для перегляду!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Розчарування» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці