Лого https://uaserial.net

Джаред Падалекі зіграє головну роль в перезапуску «Крутого Уокера»

0
756

Акторові дісталася роль, яку виконував сам Чак Норріс

Фінальний сезон «надприродного» ще не вийшов, а виконавці головних ролей вже шукають нову роботу. Так, виконавець ролі Сема Вінчестера Джаред Падалекі записався в перезапуск легендарного серіалу 90-х «Крутий Уокер: Правосуддя по-техаський».

В оригінальному серіалі техаського рейнджера Корделла Уокера грав Чак Норріс. В перезапуску ця роль дісталася техасці Падалекі. За сюжетом, Уокер повертається в рідне місто Остін після двох років роботи під прикриттям в складному розслідуванні. Але вдома вдівця з двома дітьми чекають ще більш серйозні справи. Разом з напарницею - однієї з рідкісних жінок-рейнджерів в історії штату - Уокер буде боротися зі злочинністю, керуючись власним кодексом честі.

Сценарієм ремейка займеться Анна Фрике ( «Сосни»). Виконавчими продюсерами разом з нею виступлять сам Падалекі, Ден Лін ( «Смертельна зброя») і Ден спиляли ( «Офісний свавілля»).

Виробництвом займеться CBS Television Studios. Головним претендентом на трансляцію ремейка є канал CW, який зараз випускає «Надприродне». Однак є ймовірність, що проект залишиться на CBS, оскільки саме він показував оригінал 20 років тому.

Прем'єра фінального сезону серіалу про мисливців за нечисть відбудеться 11 жовтня, а CW вже розробляє подібний проект з жіночими персонажами.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Джаред Падалекі зіграє головну роль в перезапуску «Крутого Уокера»